Koffie bij BROODS, broodjesbar & drive-thru

Op Facebook kwam ik een aankondiging tegen van een cursus Mindful Running. De verzamelplek was een broodjesbar/drive-thru, BROODS genaamd.

Wandelen bij BROODS

Die plek leek me zo leuk, dat ik bijna alleen daarom al aan die cursus wilde meedoen. Uiteindelijk heb ik me niet ingeschreven omdat ik het niet kon opbrengen om me vast te leggen voor 5 woensdagochtenden. Wat kan ik zeggen; ik heb blijkbaar enorme bindingsangst!

Maar we zijn er vandaag wel met Trixie daar gaan wandelen! En het bleek inderdaad een verrassend leuke plek.

Eerst wandelen:

broods zeddam

Onderweg kwamen we prachtige, bloeiende heide tegen:

broods zeddam

En na het wandelen de beloning:

broods

BROODS ligt in de buurt van het plaatsje Zeddam, en je kunt er uitstekend wandelen. Het restaurant is zelfbediening, en alles wordt ter plekke vers klaargemaakt. Ik vond het er supergezellig! Ze hebben er kinderstoelen en een speeltentje, dus het is kindvriendelijk. Huisdieren mogen overigens ook naar binnen.

Meer informatie over Broods vind je op hun website : )

Heb jij veel vaste afspraken in je agenda?

Similar Posts

14 Comments

  1. Klinkt allemaal aanlokkelijk uiteraard, maar wanneer het niet lukt dan hoef je dat ook niet te doen, vind ik. Lijkt me wel een leuke plaats om te wandelen.

  2. Op dit moment alleen nog maar leuke vaste afspraken :-)
    Iedere donderdagmorgen komt mijn vriendin en dan gaan we aan het werk, ik met vilt en zij met breien of haken.
    Sinds afgelopen week zit ik op teken/schilderles op de vrijdagmiddag. Dat wilde ik al zo lang maar wilde me ook niet vast leggen. Nu dus toch gedaan en had ik natuurlijk veel eerder moeten doen, zo leuk /

  3. Mooie route!
    Mijn man en ik hebben ons voorgenomen om de komende tijd (als het lukt) elk weekend een lange wandeling te maken op de Heuvelrug of een ander bos. Zo heerlijk :-)

  4. Het ziet er leuk uit. Niet echt om de hoek maar het doet me denken aan Soesterduinen. Ik probeer niet al te veel vaste afspraken te hebben. We leven al zo snel en moeten al zo veel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.