Knuffelen met leeuwen?!

kevin leeuw
Knuffelen met koeien is zooo 2013

Je hebt originele reclames die warempel een plezier zijn om naar te kijken. Je hebt irritante reclames, schreeuwerige, onsmakelijke reclames, en reclames waar je kromme tenen van krijgt.

'Niet in je goeie goed buiten spelen, Kevin!'

Maar de nieuwste reclame van Van Gils vind ik eng, gevaarlijk en absurd. En ik moest steeds aan de moeder van de hoofdrolspeler denken. In gedachte hoorde ik haar vermanend zeggen: 'Kevin! Niet in je goeie goed buiten spelen!'

Spelen met leeuwen?!

In het filmpje speelt ene Kevin Richardson met leeuwen. Je ziet hem ergens in de bush bush, strak in het pak. Ik heb hem even gegoogled en blijkbaar is hij een 'leeuwenfluisteraar'. Hij stoeit en rollebolt met de leeuwen.

En hoewel ze overkomen als grote, lieve katten moest ik steeds denken aan Siegfried en Roy. Dat zijn twee mannen die met tijgers optreden. Maar één van die tijgers heeft Siegfried op een gegeven moment toch aangevallen.

Het blijven toch roofdieren.

Uiteindelijk is het filmpje geloof ik bedoeld als reclame voor voetballers of zo. En Kevin vraagt aandacht voor de leeuwen. Dat laatste kan ik dan wel weer waarderen.

Hier onder zie je het filmpje. Ik kon een huivering niet onderdrukken toen ik het keek.

Het lijkt me vragen om moeilijkheden!

Zie ook mijn post over de Schimpie reclame.

Wat vind jij van dit filmpje?

Similar Posts

9 Comments

  1. Hmm, best eng lijkt me dat zo maar dat komt natuurlijk omdat ik dat niet gewend ben.
    Het zou me eerlijk gezegd wel super lijken als je zo'n band op kan bouwen met zulke dieren.

  2. Ik vind het een vreselijk filmpje! Een wild dier op die manier te zien wekt bij mij een gevoel van plaatsvervangende schaamte .......

  3. De leeuwen zullen van tevoren kilo's eten naar binnen hebben gewerkt.

    Zijn jullie nooit naar de Beekse Bergen geweest, daar zijn die dieren alleen voor het vermaak van mensen, deze dieren lopen zo te zien in de vrije natuur.

  4. Nou, als ik bedenk hoe stevig onze poes haar met klauwtjes in je velletje kan grijpen...Bovendien vind ik het een leeuw onwaardig, die hoort gewoon in het wild.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.