Reacties

Wil je kip eten? Dan moet je Kaatje wel eerst ff slachten! — 12 reacties

 1. De kans bestaat dus dat je geen kip meer hoeft, dan is het beest voor niets geslacht. Het is dat de maand al ver gevorderd is, maar je zou bijna aan een 1Aprilgrap denken.

 2. Ik eet al jaren geen vlees.
  En begrijp wat hij wil bereiken, namelijk dat mensen zich er van bewust zijn dat er een dier gedood moet worden om vlees te kunnen eten.
  Toch vind ik het erg hardvochtig.
  Ik kom uit een boerengezin waar kippen, konijnen en een keer per jaar een varken geslacht werd.
  Mijn vader was er niet hard genoeg voor, dan kwam er een oom langs ( voor het klein vee, voor het varken kwam de slager), ik wachtte met mijn oren dicht op zolder tot het varken op de ladder hing, dan kon ik het wel aan ( dan was zo'n beest weer anoniem , niet meer zo als varken herkenbaar).
  Zelfs mijn vader ( de boer zelf dus) kwam dan pas weer er bij.
  Ik heb niks tegen mensen die vlees eten ( ik ben de enige in ons gezin die geen vlees eet), en denk dat er weinig mensen naar dat restaurant gaan zolang die "zelf slacht"actie loopt.
  Dat de restauranteigenaar zichzelf in de vingers snijd....
  groetjes, Franca.

 3. al jaren vegan, dus ik doe niet mee aan dierenleed, zelf geslacht of uit de winkel. Voor mij hoeft er geen dier te sterven op veel te jonge leeftijd. Nee, hier ook geen leder of wol of gelatine, of dierlijk stremsel van kalfjes).
  Geeft mij een goed gevoel, maar iedereen mag van mij doen wat ie wil.
  Het is wel wat hypocriet vind ik, wel vlees eten maar de ogen sluiten voor de slechte leefomstandigheden en het leed. Als er gruwelijke beelden langskomen dan ben ik altijd blij dat ik daar niet aan mee doe.
  Ik vind dat restaurant dus echt een goed idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder