Reacties

Kip aan huis — 15 reacties

  1. Haha,herkenbaar! Onze kippen komen ook vaak voor de venster staan en zouden heel graag binnenkomen, maar dat gaat me toch net iets te ver. Ik heb wel ooit wekenlang een kuikentje binnen gehad dat was verstoten door de mama. Ik vind kippen erg leuke dieren en kan me echt amuseren met ze te observeren.

  2. haha, geweldig dit! Wij hebben ook kippen. Naast de eitjes zijn ze ook echt enorm gezellig. Wij laten ze regelmatig los in de tuin. Kunnen ze mooi het groen tussen de tegels vandaan vreten (win, win) en idd ze proberen hier ook binnen te komne. Het is er ooit één gelukt.

  3. Wij hebben ook kippen. 15 stuks. En een haan maar die kraait niet, die kirt????. 1 van de kipjes heeft lang apart gezeten. Zij was het kneusje van het nest en werd wat verstoten. Toen we merkten dat ze de strijd van de pikorde dreigde te verliezen, hebben we haar een tijd apart gehouden, gevoederd en jah, vertroeteld. Met als resultaat dat zij aan onze voeten komt staan als we het kippenhok betreden en ons overal volgt. Ze is inmiddels allang groot en sterk genoeg om de andere kipjes de baas te zijn maar toch zeg ik elke keer 'wat denkt ge, Kip, ga je mee koffieleuten?' Het lijkt wel of ze me begrijpt haha.

    • Wat mooi dat ze zo is opgebloeid door jullie goede zorgen, en dat ze een band lijkt te hebben met je. Ik wist niet dat kippen dat konden. Maar ik zie het dus ook bij de onze.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder