Reacties

Kim ging hardlopen vanwege een depressie en werd kilo's lichter — 3 reacties

  1. Lichamelijke beweging wordt vaak onderschat maar geeft zoveel positiviteit. Als mijn zoon heel kwaad is laat ik hem ook bewegen. Bewegen (jezelf uitputten) en nadenken gaan bijna nooit goed samen. Ook zelf ben ik hiermee begonnen, begin ik last te krijgen van een paniekaanval dan zoek ik een trap op en ga die op en af rennen. Paniekaanval... geen kans!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder