Reacties

Keukenkraan gezocht? Dat komt nog nauw kijken! — 32 reacties

 1. Zo'n flexibele uitloop lijkt me echt fantastisch. Ik heb een kraan met één greep, geen thermostaat. Die zat standaard bij m'n keuken volgens mij. Als jonge huizenkoper dacht ik er nog niet over na hoe leuk het kan zijn om een mooie kraan te (laten) zetten;).

 2. De kraan die ik heb zat al bij het huis toen we hem kochten, hij is uittrekbaar met een sproeistand. Ik vind hem geweldig.

  Love As Always
  Di mario

 3. Wij hebben de keukenkraan met hoge uitloop, ideaal want al mijn pannen passen er allemaal onder. Ik ben er heel blij mee en het staat erg mooi. We hebben een open blad waar de kraan op staat en dit geeft dat open blad een stoer uiterlijk.

 4. Ha Nicole,

  wat doe jij gedegen onderzoek! Echt geweldig.
  Ik heb een kraan uitgezocht, waar onder ik ook m'n haar kan wassen.
  En de afwas doen.
  Zo'n hoge dus... was in de aanbieding.

  Prettig weekend!
  Marlou

  .

 5. Wat is er veel keuze he? Wij hebben net onze keuken een make-over gegeven en hebben daarbij zo'n kraan met springveer gekocht. Supertof, maar nu zie ik ook steeds vaker gouden kranen voorbij komen en denk ik: dat had ik ook wel willen hebben!

 6. Ik heb een zeer strakke RVS-kraan met een hoge uitloop, die tot in het midden van m'n gootsteen komt en weg kan draaien. Erg makkelijk schoon te houden en maximale ruimte om direct uit de kraan te drinken. Komt van een locale keukenboer. Heb hem nog niet ergens anders gezien. Toen ik een betere kraan voor de wasbak in de badkamer wilde heb ik bij hem eenzelfde gekocht. Kan ik dus ook een emmer water mee vullen. Zie vaak zeer onpraktsche kranen. De bovenste zou ik ook direct vervangen. ;-)

 7. Ik heb gewone goedkope kranen, ik geef niet zo om uiterlijk. Wel heb ik in elke kraan een schijfje geplaatst waarmee water bespaard wordt.Kan in elke kraan. GoGreen ecosaver, kost 3 euro voor twee kranen.

 8. Wij hebben de kokend water kraan van Quooker met hoge uitloop. Zou niets anders meer willen. Nou ja die met heet, koud en bruisend water misschien. Voor de Quooker hadden we de Grohe Red maar die had teveel last van kalkaanslag in ons kalkrijkwater gebied.

 9. Wij moesten voor ons vakantiehuisje inderdaad een keuken uitzoeken met dus ook een kraan, maar ik bemoei me daar totaal niet mee, simpelweg, omdat het mijn interesse totaal niet heeft.

 10. Een hoge uitloop is een muust, vind ik. Die led-verlichting vind ik echt onzin maar Vriendjelief zou het prachtig vinden. Wij huren dus de kraan hebben we niet zelf uitgezocht. Omdat het een seniorencomplex is (lol) zit er een eengreepskraan in. Handig voor reumatische handen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder