Kerstkrans van de Action op de deur!

kerstkrans Action

Ik heb deze week onze voordeur voorzien van een kerstkrans van de Action.

We wonen inmiddels al tien jaar op het Achterhoekse platteland, maar pas nu sloeg ik een klein spijkertje in onze voordeur, zodat ik er dingen aan kan hangen.

Achteraf snap ik niet waarom ik dat klusje niet veel eerder heb gedaan, want ik ben dol op spijkers om dingen aan op te hangen! Nu onze voordeur eenmaal dat spijkertje heeft, zie ik tal van kansen en mogelijkheden voor allerlei leuke kransen op de deur!

Maar voor nu hangt er dus een kerstkrans van de Action.

Kerstkrans Action met verlichting

De kerstkrans van de Action heet officieel ‘dennenkrans. Er zitten nog lampjes in ook. Ze vereisten wel 3AA batterijen, maar die had ik gelukkig nog in huis. Hij kostte 2,99.

Ik vind het erg leuk en verwelkomend staan : )

En er zijn nog veel meer leuke deurkransen! Lees nu mijn post Deurkrans. en hoe ik deze kerstkrans van de Action heb gepimpt!

Heb jij een kerstkrans op de deur?

Lees ook mijn post over superfan Ria Struijk!

Similar Posts

30 Comments

 1. Ja, hier in de huiskamer. Zonder lichtjes en van plastic. En elk jaar als ik hem ophang zeg ik altijd gekscherend ‘zo, ik ben klaar met de kerstversiering’. We gebruiken hem inmiddels al meer dan twintig jaar.

 2. Staat heel gezellig Nicole! En ja, het zijn altijd die kleine klusjes die eenmaal gedaan een fluitje van een cent blijken.
  Ik heb wel zo’n kerstkrans, ooit van overburen gekregen die gingen verhuizen en overtollig spul weg deden. Ik heb ‘m een keer aan de deur gehad, maar het is er eentje met een stekker, dus een beetje onpraktisch met verlengdozen (want die zijn onderhand allemaal tot de nok gevuld met thuiswerken enzo).

 3. Jaren lang hang ik de namaak dennenkrans aan de deur. Ik weet een klein spijkertje aan de bovenkant daarvoor. De krans is inmiddels telkens weer meer opgemerkt. Met lichtjes, sterren, harten en vogeltjes. Een kleine huistraditie

 4. Ja, leuk, zo’n spijker aan de deur. Ik heb zo’n idee dat jij heerlijk met de seizoenen mee gaat deinen daar op die voordeur. Ik ben heel benieuwd. Deze is alvast gezellig.

 5. Als we nu met z’n allen afspreken om geen meuk meer bij de Action te kopen, zou de wereld er dan beter van worden?

 6. Hier ook een krans aan de deur.
  Hij is nep maar ik heb er wat echt groen opgedaan.
  Ik hang hem aan een haak die over de deur hangt.
  Zo heb ik geen gaten in de voordeur.
  Jullie voordeur nodigt uit om leuk te versieren met kerst vind ik.
  Het ziet er leuk uit.

 7. Ik hou niet van spijkers…
  ‘k Heb ook glas in m’n voordeur, en daar staat nu een lasertje op dat sneeuwvlokjes laat vallen…
  Lie(f)s.

 8. Van de blauwe regen takken die ik moest snoeien een krans gevlochten. Met draad uit de naaidoos, ik had geen wikkeldraad er corniverengroen omheen gedraaid. Paar takjes en besjes uit de tuin voor de kleur. Nu nog wat dennenappels zoeken en klaar ben ik. Voor nop, zonder meuk.

 9. Nee heb ik niet, flat, dus indoor, en huur, dus spijkers in die deur zou betekenen repareren als ik er ooit uit ga.. kortom nee. En bij Liefste ook niet, hij ziet me aankomen, hahahaha

  X

 10. Hé! Ik had ooit zo’n krans voor aan de deur. Ik vraag me ineens af waar die gebleven is… Misschien moet ik eens een keer een nieuwe knutselen. Dat lijkt me ook best leuk om te doen. Het staat wel heel leuk!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.