Kerstbord in de groene keukenkast

KerstbordIn mijn groene keukenkastje, zet ik altijd een bord dat het seizoen weerspiegelt. Van mijn schoonmoeder heb ik vier borden, met op elk bord een ander seizoen.

Kerstbord gevonden in de kelder

Maar in de aanloop naar de kerstdagen heb ik het bord met de herfst vervangen door een speciaal kerstbord dat ik in onze kelder tegenkwam.

De kelder was vroeger van mijn oma, en daarna van mijn moeder en soms kom ik er nog leuke dingen tegen ; )

Het is net een schatkamer!

Kijken naar het kerstbord en de snoepende vogeltjes

Als ik nu mijn kopje koffie drink om 10 uur dan kijk ik genietend naar dat kerstbord, en natuurlijk naar de vogeltjes die smullen van het vogelvoer aan de Action vogelvoer standaard.

Dat ding blijkt echt een geweldige aankoop te zijn!

Similar Posts

19 Comments

  1. Dat bord is echt super gaaf! Ik heb verder geen kelder en mijn moeder is nu al van alles aan het weg gooien, ahahahaha dan hoef ik het niet te doen zegt ze…. nou goed, ik ga er maar vanuit dat er nog wel iets over zal blijven voor later voor mij en mijn dochter, plus nageslacht ;-)

    Mijn dochter in elk geval, zei laatst tegen Liefste… Ze bewaat veel, doet ook makkelijk dingen weg, maar wat ze dan opduikt? Dat is dan ook echt wel legendarisch! hahahaha

    x

  2. Dat bord hebt ik ook! En de andere drie, uit deze serie ;)
    De eerste twee borden (van Villeroy en Boch) zaten in het kerstpakket van mijn vader. Op de dozen was te zien dat het een serie van 4 moest zijn. Ik dacht dat de andere twee borden misschien nooit in Nederland te koop waren geweest. In Duitsland zag ik ze op Ebay maar met verzendkosten werd dat wel een kostbare hobby. Maar toen had ik geluk…eentje kon ik via MP bij een stel ophalen dat in de buurt bij mijn schoonmoeder woont. Het andere bord vond ik op een rommelmarktje in Haren bij Groningen…middenin de zomer. Ik weet nog dat ik het zag liggen – alsof ik water zag branden – vroeg wat de prijs was (7,50 euro, dat vergeet ik nooit meer) en heel blij roep ‘nou, verkocht’. De mevrouw achter de kraam zei nog verbaasd ‘u mag wel afdingen, hoor’. Maar dat vond ik niet nodig!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.