Reacties

Kerstbord in de groene keukenkast — 19 reacties

  1. Dat bord is echt super gaaf! Ik heb verder geen kelder en mijn moeder is nu al van alles aan het weg gooien, ahahahaha dan hoef ik het niet te doen zegt ze.... nou goed, ik ga er maar vanuit dat er nog wel iets over zal blijven voor later voor mij en mijn dochter, plus nageslacht ;-)

    Mijn dochter in elk geval, zei laatst tegen Liefste... Ze bewaat veel, doet ook makkelijk dingen weg, maar wat ze dan opduikt? Dat is dan ook echt wel legendarisch! hahahaha

    x

  2. Dat bord hebt ik ook! En de andere drie, uit deze serie ;)
    De eerste twee borden (van Villeroy en Boch) zaten in het kerstpakket van mijn vader. Op de dozen was te zien dat het een serie van 4 moest zijn. Ik dacht dat de andere twee borden misschien nooit in Nederland te koop waren geweest. In Duitsland zag ik ze op Ebay maar met verzendkosten werd dat wel een kostbare hobby. Maar toen had ik geluk...eentje kon ik via MP bij een stel ophalen dat in de buurt bij mijn schoonmoeder woont. Het andere bord vond ik op een rommelmarktje in Haren bij Groningen...middenin de zomer. Ik weet nog dat ik het zag liggen - alsof ik water zag branden - vroeg wat de prijs was (7,50 euro, dat vergeet ik nooit meer) en heel blij roep 'nou, verkocht'. De mevrouw achter de kraam zei nog verbaasd 'u mag wel afdingen, hoor'. Maar dat vond ik niet nodig!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder