Kerstboom staat + Huisvlijt Kerst Blog Hop 2016

kerstboom

Zo, onze kerstboom staat weer.

Wel jammer dat de kerstfeer er niet helemaal inzat, omdat mijn man en ik het met elkaar aan de stok kregen over waar de kerstboom gebleven was.

‘Eén of andere gek heeft hem niet goed opgeruimd!’ aldus mijn man.

Maar goed, hij is gevonden, en hij is versierd. Met bovenin de mooie oranje engel die mijn oudste dochter ooit maakte. En natuurlijk de verplichte papier maché kerstballen.

Huisvlijt Kerst Blog Hop 2016

En het is weer tijd voor de jaarlijkse Huisvlijt Kerst Blog Hop! In deze hop kun je jouw blogpost over Kerst posten. En voor bezoekers is het een handig overzicht van posts die over Kerstmis gaan.

Staat bij jou de kerstboom al? En wat soort heb je?

Similar Posts

13 Comments

  1. Hier staat die ook nog..kaal
    We hebben vanmiddag 5 tuincentra aangedaan omdat ik dit jaar eigenlijk niet bij onze vaste kerstbomen boer weer wilde halen…
    Uiteindelijk daar toch maar gehaald..
    Vanavond tuigen we hem op, hier een echte want ik vind nep echt verschrikkelijk;)

  2. Hier staat de kerstboom al. een combinatie van zilver en bruine kerstbollen. En de lichtjes branden al. Wij hebben gekozen voor een fake boom. Diezel vindt het namelijk leuk om zijn speelgoed er achter te gooien.

  3. Kerstboom was hier al gezet op de tweede Advent. Wel een nep boom want een echte gaat helaas niet met huisdieren. Te gevaarlijk omdat ze giftig zijn en daarbij zijn die naalden ook nog eens vlijmscherp. Je wil niet weten hoeveel schade dat kan aanrichten als ze dat binnen krijgen. Dus het blijft bij een nepper.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.