Reacties

Foute kersttrui: mijn zoon Ot heeft er 6! — 41 reacties

 1. Ik vind ze eigenlijk wel leuk, haha!
  Inderdaad zo lelijk dat ze wel leuk worden.
  Helaas zijn ze dit jaar helemaal in trek, want ik kan met de kerst onmogelijk in zo'n trui met mijn dikke buik, maar wellicht volgend jaar een herkansing! :)

 2. Ik vind die met het kerstmanlijf leuk :D
  Ik heb al vaker geschreven dat we niet aan kerst doen in ons gezin, maar anders zou ik het ook niet kopen. Ik vind de gedachte grappig, maar dan heb je een trui die eigenlijk alleen bij kerst past. Hoewel ik mezelf kennende, als ie heel warm is, dat ik hem toch vaak uit de kast pluk op dagen dat ik niemand bezoek/verwacht.

 3. Ik heb een poos terug in de primarkt met zo,n trui in mijn handen gestaan. Ik vond ze eigenlijk best heel leuk maar omdat het toen nog september was heb ik ze netjes terug gehangen.

 4. Vind ze afgrijselijk. En hier hoor je overall Ho Ho Ho. Bij de winkel staat een grote opgeblazen Santa, in die beweegt met starogen. Soms de neiging om het lek te prikken, mar ja maar niet doen. Trek nog liever een Hoodie aan zonder opdruk.
  Groet, Wilma

 5. Een van mijn zoons heeft een leuke ‘kersttrui’ met de tekst ‘Mijn foute kersttrui zit in de was’. :D

  Ik heb er zelf geen en ook geen behoefte aan.

 6. Die bovenste twee vind ik helemaal niet zo fout, hoor. Ik wil er steeds eentje kopen maar het is er nog nooit van gekomen. Het lijkt me gewoon wel lekker comfortabel om een lekkere trui en een spijkerbroek aan te kunnen trekken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>