Reacties

De simpelste kerstkaart — 16 reacties

  1. Ik stuur altijd kaarten. Meestal zelf gemaakt van een eigen foto, ik geef er altijd mijn eigen draai aan. Dit jaar had ik ook leuke stempels, ik vind het leuk. Maar ik stuur zowiezo altijd veel kaarten.

  2. Ja zeker en bijna altijd zelf gemaakt. Met kerst, verjaardagen, beterschapskaarten. Als ik het niet vergeet staat er een "handmade by" op de achterkant. Maar ja, ik ben nou eenmaal een knutzEls.
    Voor jou warme kerstdagen en voor 2023 veel geluk, liefde, gezelligheid en rust.

  3. Iedereen heeft van mijn een appje gekregen. Een aantal mensen die mij dierbaar zijn hebben een kaart gehad. Vanwege drukte op school en werk kon ik helaas niet iedereen een kaart sturen

    Erg leuk deze kaart

  4. Wat een leuke kaart! Ik verstuurde altijd kaarten aan iedereen in mijn familie- en vriendenkring maar ik kreeg er zo weinig terug dat ik dit jaar alleen maar kaarten gestuurd heb aan de mensen die mij vorig jaar een kaart gestuurd hebben. Wel jammer want zo worden er steeds minder kaarten verstuurd. Maar ja, het is ook wel heel erg duur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder