|

Kattenborstel Action

kattenborstel

Heb jij huisdieren in huis? Dan zul je vast gemerkt hebben dat ze hun wintervacht verliezen.

Bij ons thuis zit iedereen tenminste permanent onder de kattenharen. In de hoop dit op te lossen kocht ik een kattenborstel bij de Action.

Mijn ervaringen met deze kattenborstel lees je op mijn review blog.

Katten kam Action

Een speciale katten kam heeft de Action niet. Maar wel verkopen ze borstels. Die zijn vaak geschikt voor zowel honden als katten. Er is zelfs een zogenoemde vachthandschoen waarmee je de hond of kat kunt borstelen.

Kattenharen verwijderen Action

Maar wat nou als het je niet om je kat gaat, maar om jezelf?! Als je kat verhaart kan het gebeuren dat overal kattenharen kleven. Hoe kun je kattenharen verwijderen? Bij de Action koop je voor 1,49 onderstaande gadget voor kattenharen verwijderen.

kattenharen verwijderen action

Leestips

Similar Posts

5 Comments

  1. Ik heb deze borstel ook, maar dan voor de hond. Ik wordt echt raar van al die haren die ze verliest… Ben wel 4x op een dag aan het stofzuigen… Maar ik vind de borstel ook niet echt een succes. Je ziet inderdaad wel dat er wel wat haren in de borstel achterblijven maar het is echt niet afdoende. En die arme hond, niemand wil met haar knuffelen op het moment. Hoe lang duurt zo’n periode eigenlijk? Onze hond is nog maar 8 maanden en verhaart nu voor het eerst…

  2. Houd op! Wij hebben een konijn en ze verhaart als de neten. Borstelen met een konijnenborstel vindt ze wel lekker. Maar een dergelijke borstel verkopen ze niet bij Action.
    Vroeger had ik een angorakonijn. Die moest ik vier keer per jaar knippen en elke dag borstelen.

    1. Tjonge, dat je nog zoveel werk kunt hebben met een konijn! Dat wist ik niet. Hier bij mij in de omgeving zitten ze meestal simpelweg in een hokje…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.