Reacties

KARWEI: meer dan zo maar een bouwmarkt! — 50 reacties

 1. Die babygym vind ik echt geweldig! Die zou ik later wel voor mijn kleintje willen! Ja ik vind karwei een fijne winkel. Ze hebben soms ook merken producten die de andere bouwmarkten niet hebben ;)

 2. Op de een of andere manier dacht ik altijd dat Karwei een saaie bouwmarkt was, ik kwam er nooit! Ik was meteen verkocht toen ik de Karwei voor het eerst bezocht, wat een geweldige en mooie dingen zeg!

 3. De karwei is in zijn voordeel veranderd. leuk om af en toe eens binnen te kijken.
  Ik ben in huis niet zo veranderlijk, koop bij vaste winkels, waar we al jaren komen, grote aankopen. Dat is gegroeid, mn door fijne hulp,goede service en gunning.

 4. Ik was me er eigenlijk nooit echt van bewust, maar nu ik het zo lees denk ik ja, ik moet echt een keer verder kijken voor mijn woonkamer. Karwei kende ik echt alleen als een bouwmarkt.

 5. Ah Nicole, ik vind éigenlijk dat je even die babygym in mekaar moet zetten en dan een winactie moet doen - en mij dan laat winnen. Hij's zo leuk! Karwei is echt een te fijne winkel, krijg altijd gigantische bakken inspiratie als ik daar loop.

 6. Dank je wel voor de reclame, haha! Ik werk in een Karwei bouwmarkt, en vind het leuk om de reacties te lezen. Een aantal jaren geleden is Karwei bewust een andere weg ingeslagen, wij heten nu "decoratieve bouwmarkt", en dat dekt de lading goed, denk ik. De nadruk is komen te liggen op het decoratieve, de zaterdagdeals hebben hier ook altijd betrekking op. Het gaat dan om vloeren, meubels, verf en behang, raamdecoratie. Het echte bouwen krijgt een steeds kleiner aandeel in het assortiment. Vind ik wel jammer, maar ja, je kunt niet alles kwijt in een filiaal, dus de deco gaat voor.

 7. Mijn inspiratie haal ik vaak uit blogjes of andermans huizen, maar door de karwei lopen werkt ook goed. Ik kom er vaak voor schroefjes ed, maar loop dan altijd even langs de meubels. Die geel/bruine bank vind ik echt fantastisch. Als mijn knullen de meubelen niet meer zo snel vies maken of zoveel erop springen, ga ik zeker weer op zoek naar een gele bank!

 8. Die babygym had ik eerder moeten zien! #ubermooi Gelukkig speelt ze er nu niet meer mee, maar ik heb maanden met een felgekleurd ding in de woonkamer gezeten. Je raad het al: vloekte compleet met de rest van het interieur. ;-) Toffe blog verder!

 9. Ik ben bezig met het verbouwen van m'n huis en schrijf hier ook over op m'n blog. Had alle bouwmarkten in Nederland zo langzamerhand wel al gezien. Althans, dat dacht ik! Ik was namelijk vorige week voor de eerste keer in m'n leven bij de Karwei. (Ja, je leest het goed! ;D). Er is er geen in de buurt en het was er nooit eerder van gekomen. Ik heb echt m'n ogen uitgekeken en zooooveel leuke dingen gezien! Ben ook helemaal verliefd op 't tafeltje op de bovenste foto!

 10. Ik koppel Karwei al gauw met VT-wonen. Als ik weet wat ik nodig heb dan kom ik graag bij Karwei. Als ik inspiratie nodig heb en dus niet precies weet wat ik wil dan zul je mij niet snel in een Karwei winkel zien.

 11. Nieuwe ideeën en inspiratie voor inrichting krijg ik vooral door zelf te mijmeren en's avonds als we een wandeling maken lekker door de verlichte ramen naar binnen kijken :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder