KARWEI: meer dan zo maar een bouwmarkt!

wooninspiratie karwei
Wooninspiratie van KARWEI

KARWEI heeft meer te bieden dan schroeven, planken, verf, bouwmaterialen en al die andere spullen die handig zijn voor klusjes in huis en tuin.

Mijn man heeft het in zijn hoofd heeft gehaald om een tuinkas te bouwen. Zijn vorige kas waaide weg tijdens een fikse storm… Nu moet hij steeds naar de bouwmarkt voor schroeven en dergelijke. En terwijl hij die uitzoekt dwaal ik rond bij de leuke dingen zoals tafeltjes, gezellige sfeerhaarden, kussentjes en leuke accessoires. Zo vermaak ik me wel : )

Vind jij het soms lastig om te bedenken hoe je woonaccessoires en meubels kunt toepassen in je eigen huis? Op de site van KARWEI laten ze je nu zien hoe je ze kunt gebruiken om je huis in te richten en gezellig te maken.

De foto bovenaan deze post is afkomstig van het inspiratie deel van KARWEI

Nieuw: Wooninspiratie van KARWEI

Bij KARWEI hebben ze het inspiratie gedeelte helemaal vernieuwd en eigentijdser gemaakt. Naast vertrouwen rubrieken zoals Mooi DIY’s zijn er ook nieuwe onderwerpen toegevoegd zoals binnenkijkers, ruimtes (woonkamer, eetkamer, slaapkamer, etc.) en ideeën (behang, verf, verlichting).

Voor wie door alle woonstijlen het huis niet meer ziet, biedt KARWEI uitkomst: ze hebben 4 woonstijlen gemaakt, en die vervolgens uitgewerkt:

 1. Artist Home
 2. Green House
 3. City Loft
 4. Cozy Cabin

Per woonstijl laten ze verschillende looks en mogelijkheden zien, en vervolgens kun je die spullen kopen en het thuis toepassen. Mijn favoriete stijl is denk ik Green House, hoewel ik ze eerlijk gezegd allemaal erg mooi vind. Het is lastig om te kiezen!

Leuke DIY’s van KARWEI inclusief Babygym!

Ook erg leuk vind ik de DIY artikelen. Zoals deze vensterbank op pootjes, die je in een paar uur zelf kunt maken. Het handige is dat KARWEI je als het ware een recept geeft, de precieze ingrediënten beschrijft en je kunt aan de slag.

vensterbank Karwei

Maar er zijn nog meer verrassingen! Ze leggen bijvoorbeeld ook uit hoe je zelf een mooie babygym kunt maken. Moet je kijken hoe mooi:

babygym karwei

Ik vind ‘m echt prachtig. En hij is natuurlijk ook geweldig om cadeau te geven.

Samenvattend

KARWEI is meer dan een bouwmarkt. Je vindt er ook allemaal leuke spullen voor je huis, en praktische tips om zelf dingen te maken. Op het vernieuwde inspiratieve deel van de website van KARWEI kun je heerlijk rondneuzen en ideeën op doen.

Ik raad een bezoekje Wooninspiratie van KARWEI echt van harte aan, want ik heb lang niet alle leuke dingen kunnen laten zien in deze post. Zo hebben ze ook een DIY voor een stoere speeltent waar ik zelf zo in zou willen gaan zitten! En in de toekomst misschien ook wel voor een minibieb.

Lees ook mijn post over de keer dat ik een stoel met dierenprint had gezien bij KARWEI.

Deze post kwam tot stand in samenwerking met KARWEI

Hoe krijg jij ideeën voor je inrichting?

Similar Posts

50 Comments

 1. Ik vind de karwei een erg leuke winkel en inderdaad meer dan een bouwmarkt. We komen er op dit moment ook erg vaak ivm de verhuizing deze maand :)

 2. Die babygym vind ik echt geweldig! Die zou ik later wel voor mijn kleintje willen! Ja ik vind karwei een fijne winkel. Ze hebben soms ook merken producten die de andere bouwmarkten niet hebben ;)

 3. Wat handig een vensterbank op pootjes! KARWEI is inderdaad altijd mijn favoriete bouwmarkt geweest, helemaal nu ze het inspiratie gedeelte vernieuwd hebben.

 4. Op de een of andere manier dacht ik altijd dat Karwei een saaie bouwmarkt was, ik kwam er nooit! Ik was meteen verkocht toen ik de Karwei voor het eerst bezocht, wat een geweldige en mooie dingen zeg!

 5. De karwei is in zijn voordeel veranderd. leuk om af en toe eens binnen te kijken.
  Ik ben in huis niet zo veranderlijk, koop bij vaste winkels, waar we al jaren komen, grote aankopen. Dat is gegroeid, mn door fijne hulp,goede service en gunning.

 6. Wauw, leuk! Ik ben al heel lang niet meer bij de Karwei geweest, er zit er hier geen in de buurt, helaas.

  We gaan nu meestal naar de Gamma, vertrouwd en dichtbij…

 7. Ik was me er eigenlijk nooit echt van bewust, maar nu ik het zo lees denk ik ja, ik moet echt een keer verder kijken voor mijn woonkamer. Karwei kende ik echt alleen als een bouwmarkt.

 8. Ah Nicole, ik vind éigenlijk dat je even die babygym in mekaar moet zetten en dan een winactie moet doen – en mij dan laat winnen. Hij’s zo leuk! Karwei is echt een te fijne winkel, krijg altijd gigantische bakken inspiratie als ik daar loop.

 9. Dank je wel voor de reclame, haha! Ik werk in een Karwei bouwmarkt, en vind het leuk om de reacties te lezen. Een aantal jaren geleden is Karwei bewust een andere weg ingeslagen, wij heten nu “decoratieve bouwmarkt”, en dat dekt de lading goed, denk ik. De nadruk is komen te liggen op het decoratieve, de zaterdagdeals hebben hier ook altijd betrekking op. Het gaat dan om vloeren, meubels, verf en behang, raamdecoratie. Het echte bouwen krijgt een steeds kleiner aandeel in het assortiment. Vind ik wel jammer, maar ja, je kunt niet alles kwijt in een filiaal, dus de deco gaat voor.

 10. Mijn inspiratie haal ik vaak uit blogjes of andermans huizen, maar door de karwei lopen werkt ook goed. Ik kom er vaak voor schroefjes ed, maar loop dan altijd even langs de meubels. Die geel/bruine bank vind ik echt fantastisch. Als mijn knullen de meubelen niet meer zo snel vies maken of zoveel erop springen, ga ik zeker weer op zoek naar een gele bank!

 11. Die babygym had ik eerder moeten zien! #ubermooi Gelukkig speelt ze er nu niet meer mee, maar ik heb maanden met een felgekleurd ding in de woonkamer gezeten. Je raad het al: vloekte compleet met de rest van het interieur. ;-) Toffe blog verder!

 12. Karwei is favoriet winkel van mijn schoonvader. De winkel ligt lekker dichtbij. Wij kopen ook wat af en toe bij de Karwei. Leuk dat Karwei ook wooninspiratie doet

 13. Ik ben bezig met het verbouwen van m’n huis en schrijf hier ook over op m’n blog. Had alle bouwmarkten in Nederland zo langzamerhand wel al gezien. Althans, dat dacht ik! Ik was namelijk vorige week voor de eerste keer in m’n leven bij de Karwei. (Ja, je leest het goed! ;D). Er is er geen in de buurt en het was er nooit eerder van gekomen. Ik heb echt m’n ogen uitgekeken en zooooveel leuke dingen gezien! Ben ook helemaal verliefd op ‘t tafeltje op de bovenste foto!

 14. Ik koppel Karwei al gauw met VT-wonen. Als ik weet wat ik nodig heb dan kom ik graag bij Karwei. Als ik inspiratie nodig heb en dus niet precies weet wat ik wil dan zul je mij niet snel in een Karwei winkel zien.

 15. Nieuwe ideeën en inspiratie voor inrichting krijg ik vooral door zelf te mijmeren en’s avonds als we een wandeling maken lekker door de verlichte ramen naar binnen kijken :-)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.