Nieuw bij Bonprix: poes in de nieuwste herfskleur : )

Ik kocht een nieuwe winterjas bij Bonprix (binnenkort een foto), en toen ik even niet keek was de poes in de doos gaan liggen : )

bonprix

Die heeft in ieder geval een positieve Bonprix ervaring.

Similar Posts

10 Comments

  1. Wat een leuk beest! Ik ben dol op rode katten. Dat doet me er aan denken – hoe is het ook al weer met jullie nestje afgelopen? Hebben jullie alle kittens goed onder kunnen brengen of hebben jullie er een paar gehouden? Het meerendeel daarvan was ook rood meen ik (maar dit is toch de moeder?)

    1. Dit is de kater die een vrouwtje bleek te zijn inderdaad. Alle kittens hebben een goed thuis gekregen, en eentje hebben we er gehouden. Dat is een jongetje. Maar de moeder doet nu heel gemeen tegen hem…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.