Kaften met cadeaupapier: Moleskine make-over

Kaften met cadeaupapier

Door één van mijn oude Moleskine agenda’s te kaften, kan ik die voortaan direct herkennen.

Kaften met cadeaupapier

Ik heb het cadeaupapier waarmee ik ging kaften heel ruim geknipt. Cadeaupapier is natuurlijk minder sterk dan echt kaftpapier. Dus het leek me goed om het lekker dubbel te kunnen vouwen, voor wat extra stevigheid.

Kaften met cadeaupapier

Tijdens het kaften met cadeaupapier, heb ik telkens gecontroleerd of de Moleskine nog wel dicht kon. Pas als dat lukte, wreef ik stevig de vouwen in het cadeaupapier. Voor wat extra stevigheid heb ik aan het eind plakbank om de hoeken geplakt.

Kaften met cadeaupapier

Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Voortaan pak ik heel eenvoudig mijn Moleskine agenda uit 2017 uit mijn kast!

Leestip: Keuken makeover tips

Similar Posts

13 Comments

  1. He, dat deed ik vroeger met mijn schoolboeken. Ik vond cadeaupapier leuker en mooier dan kaftpapier.

    Love As Always
    Di Mario

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.