Is het een jurk? Is het een broek?

Mijn middelste zusje is de meest hippe en trendy van ons drieën. Mijn jongste zus draagt mooie strakke rokken met enorm hoge hakken, mijn middelste zus vind ik echt eigentijds gekleed, en ik draag vooral kleding die lekker zit...

Soms krijg ik wel eens kleding van mijn zussen. Dit keer zat er in een zak met kleding van mijn middelste zus een geheimzinnig kledingstuk, waarvan ik niet één twee drie kon zeggen hoe ik het moest dragen. Kijk dit is het:

jurk
Het lammetje snapt het ook niet.

Ik besloot maar eens te beginnen met het korte brede gedeelte. Want daarin meende ik broekspijpen te herkennen.

jurk

Het leek me dat de lange slierten bedoeld waren als bovenlijfje:

jurk
Tadaaa!

Conclusie

Ik denk toch niet dat ik dit vreemde kledingstuk ooit ga dragen. Hoewel ik moet toegeven dat het heerlijk zat. Maar ik houd niet zo van broeken, en ik vind het toch ook vrij bloot.

Ik houd me maar gewoon bij mijn jersey rokken. Die hebben tenminste een duidelijk begin en einde.

Heb jij wel eens kledingstukken gehad die je niet helemaal begreep? En draag je wel eens tweedehands kleding?

Similar Posts

29 Comments

  1. Ik was nog niet klaar ;-)
   Tweedehandskleding draag ik graag. Het uitzoeken bij de kringloop vind ik niet prettig, omdat er zo ontzettend veel hangt.

 1. Haha als het een parachute was had ik het ook geloofd. Vind het wel een leuk ding maar zou het zelf ook niet dragen. Ik heb dat ook wel eens gehad, kledingstukken waar ik niks van begrijp, meestal draag ik het dan ook niet. Ik heb wel eens tweedehands schoenen gehad uit een vintage zaakje en een bikini , ja echt een bikini via marktplaats. Maar de meeste tweedehands winkels zijn zoals Ageeth ook al zegt veelste onoverzichtelijk. Brr.

 2. De kleur staat je in ieder geval wel erg mooi! Ik hou zelf niet zo van broeken met van die wijde pijpen. Tweedehands kleren heb ik nooit gehad. Wel erg handig als je dezelfde maat hebt :-).

 3. Best een leuk kledingstuk eigenlijk. Ik heb inderdaad ook wel eens in een winkel gestaan met iets waarvan ik niet helemaal kon thuisbrengen wat het was.
  Tweedehands kleding gebruiken wij ook. Kleding van en voor de kinderen circuleert hier door het dorp, dus regelmatig krijgen we een tasje of geven we een tasje weg. Sinds er op Facebook een weggeefsite is hier in de omgeving reageer ik zelf ook zo nu en dan op kleding voor mezelf. En een tijdje terug kreeg ik ook echt kledingstukken waar ik heel erg blij mee was. Niet iets wat ik in eerste instantie in een kledingzaak uitgezocht zou hebben, maar nadat ik het gepast had stond het erg leuk.

 4. Hij staat wel, maar je moet je natuurlijk ook prettig voelenin kleding.
  Leuk dat jullie zo kleding doorgeven aan elkaar!

  Ik had ooit een ingewikkelde knoopbroek, die me fantastisch stond, maar die ik nooit droeg vanwege het gedoe als ik 'ns naar de wc moest.

  1. Oh dat zou ik ook drie keer niks vinden. Ik moest best vaak naar de wc en dan wil ik niet eerst een tijd bezig zijn met kleding afpellen. Wat jammer van die ingewikkelde knoopbroek!

 5. ik werk in de schoonmaak en koop voor mijn werk regelmatig 2e hands kleding bij de kringloop en in 2e hands kledingwinkels bij ons in in de stad. voordeel vind ik dat je merkkleding hebt voor een zeer lage prijs en mocht het kapot gaan of komen er vlekken in is dat geen ramp, zo kan ik er op mijn werk netjes uitzien voor weinig geld.

 6. Jazeker ik ben dol op 2e hands kleding voor mezelf.
  Samen met vriendin gezellig een ochtend struinen, passen en koffiedrinken bij de plaatselijke kringloop. Heerlijk uitje en we komen de mooiste dingen tegen voor een hele mooie prijs. Echt niet suf! Ook marktplaats is een geliefde site van me. Als je je maat en merken een beetje weet keus genoeg voor modieuze, betaalbare kleding!

 7. Hij staat je wel vind ik :-) of is het je zus?

  Ik koop weleens tweedehandskledij en draag het ook :-).
  Op zakken krijgen ben ik niet zo dol omdat je het helemaal uitzoeken moet en nadien meestal toch nog moet wegbrengen.
  Afgelopen week bracht ik al zakken vol kledij naar de kringloop alleen van mezelf.

  1. Nee, dat ben ik! Toen ik hem eenmaal aan had vond ik hem ook wel oké, maar ik vind hem veels te ingewikkeld om te gaan dragen. Ik heb mijn kleding graag makkelijk!

 8. De kleur staat je fantastisch maar het model vind ik maar niks. En inderdaad ook te bloot, zoals je zelf al schreef. Ik ben ook altijd dol op het krijgen van zakken met kleding. Dan ben ik zo blij als een kind in een snoepwinkel.... !!

 9. Ik had ook geen idee toen ik de eerste foto zag! Toch vind ik het wel leuk staan, bijvoorbeeld voor het strand ofzo! Ik zou zelf persoonlijk ook niet dragen naar mijn werk.

 10. Ik vind dat hij je beeldig staat! Ik draag het zelf ook niet, te bloot, maar in m'n tuin zou ik dat wel durven dragen.

 11. ik vind hem geweldig staan. Lekker voor een middag aan het strand of zo. Het lijkt me zo heel makkelijk wanneer je naar de wc moet. Dan sta je volgens mij in je ondergoed op de toilet .

  1. Oh inderdaad Josan! Ik vond de kleding van Trijntje ook echt verschrikkelijk. Wie had dat ding in vredesnaam bedacht. Je zag haar figuur ook helemaal niet meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.