Reacties

Is een plog de nieuwe dia avond? — 11 reacties

 1. Inderdaad: Oh nee, niet wéér een plog! Meestal dan, want het is maar net hoe’t gebracht wordt en door wie.
  Sommige beroemde bloggers zijn er heel vaardig in om met kwaliteitsfoto’s een boeiend beeld (of façade?) van hun ‘leven’ op te hangen. Dat is leuk om te bekijken.
  Maar verder… vraag ik het me heel vaak af wat er interessant is aan een eindeloze reeks foto’s van iemands week.

 2. Ik vind plogs wel ok. ;) Ik heb juist een hekel aan mensen die alles op een video zetten (vlog). Daar zit ik echt niet op te wachten. Liever lees ik gewoon; dan kan ik de tekst scannen en stukjes die ik niet interessant vind overslaan.

  PS: je commentluv doet het niet!!

  • Ik heb inderdaad ook liever een plog dan een vlog. Maar dat komt omdat ik weinig geduld heb om filmpjes te kijken.

   Wat er met Commentluv is weet ik niet. Zeker weer iets met een plugin...

 3. Hahaha, wat een lekker prikkelend stukje :-)
  Als lezer vind ik plogs ook maar voor zeer korte tijd interessant.
  Als maker vind ik het veeeel te veel werk :-)
  Ik heb eens een plog gemaakt van onze kat (ook een heel dankbaar plogonderwerp), dat was leuk, maar eenmalig hoor! De hele tijd foto's maken van wat de kat nu weer doet...en dan ook nog op m'n blog zetten....
  Overigens noemde ik dat een CLOG; is it a blog? No! Is it a vlog? No! It's a Cat's photo LOG!

 4. Zó eens! Ik vind zo'n fotoserie soms een keer leuk, maar meestal wil ik idd lezen. Vlogs vind ik nog erger. Ik wil op mn eigen tempo lezen en scannen en niet eindeloos naar allerlei video's moeten kijken. Kost veel meer tijd.

  Wat mij betreft is de vergelijking met een dia-avond heel treffend. Weg met vlogs en plogs. Doe maar weer moeite voor het schrijven van een mooi stukje tekst.

 5. Haha nou ik vind plogs ok, als het maar wel afgewisseld wordt met 'normale posts' :) De ene keer veel lezen, de andere keer veel foto's vind ik eigenlijk juist wel leuk.
  Wat ik wel verschrikkelijk vindt zijn vlogs. Ik heb daar totaal geen geduld voor of ik ben gewoon ouderwets, dat kan ook maar een vlog...dat is mijn dia avond!

 6. Ik vind het allemaal best leuk. Uiteindelijk kies ik zelf uit waar ik zin in heb. Zolang het aangegeven is in de titel en ik geen twintig pagina's moet openen voor ik vind wat ik wil lezen of zien...

 7. Zo af en toe een leuke plog is best leuk. Niet teveel, maar eens in de 2-3 weken denk ik... Een vlog vind ik eigenlijk altijd nét teveel. Daar gun ik mezelf geen tijd voor, ben ik bang....
  Aantal foto's? Zolang het er geen 100 zijn vind ik het wel grappig eigenlijk.
  Maar aan de andere kant denk ik ook wel: neem Instagram en plaats dit als mini-item in de zijbalk. Daar kan je al je foto's kwijt die je maar wilt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder