Impulsaankoop: bloemetjes cowboy laarzen

impulsaankoop

Het is nog niet eens zo lang geleden dat ik een post schreef over de 24-uurs regel. Volgens de 24-uurs regel moet je 24 uur wachten als je iets ziet wat je graag wilt kopen.

En het spijt me te moeten zeggen, dat ik me daar afgelopen zaterdag totaal niet aan heb gehouden.

Impulsaankoop gedaan

Maar ik kon er echt niks aan doen! Die cowboy laarzen met bloemetjes waren zooo mooi! Ik moest ze wel kopen. Bovendien kreeg ik nog 70% kassakorting ook.

Voor deze schitterende laarzen betaalde ik maar 12,- bij de Schoenenreus!

En ik ben er heel blij mee.

Ik weet dat ik in mijn valkuil ben getrapt: ik vind ze mooi omdat er bloemetjes op staan. Maar voor één keer vind ik het niet erg!

Impulsaankoop update 2023

Deze impulsaankoop heb ik nog steeds! Ze staan in mijn kast en ik vind ze nog steeds erg mooi. Helaas draag ik ze niet zo vaak, omdat ik de haak relatief wat hoog vind… dat komt omdat ik mezelf heb verwend met Uggs en Birkenstocks. Ook vind ik ze nu vaak net iets te bont.

Maar toch.

Ook al waren ze een impulsaankoop ik ben er nog steeds blij mee.

Wat was jouw laatste impulsaankoop? En was het een goede koop of een miskoop?

Similar Posts

30 Comments

 1. Mooie laarsjes en dat voor maar 12 euro! Ik snap dat je ze gekocht hebt. Mijn laatste inpuls aankoop was bij de Hema, alle opruiming was erg afgeprijsd en ook nog eens 1+1 gratis.

 2. Als ik van cowboylaarzen hield had ik het ook gedaan.
  Ik ben bezweken voor leuke kindercadeautjes bij de Action. Toen ik eenmaal bezig was……

 3. De 24-uurs regel is een goed uitgangspunt, maar af en toe moet je er ook vanaf kunnen wijken hoor. Zo’n koopje is ook zo moeilijk te weerstaan! Ze zijn wel heel erg leuk!

 4. Heerlijk zo’n impuls aankoop. Vooral als je er nu nog steeds blij mee bent! Ik heb heel weinig van dat soort momenten. Vooral omdat ik het niet meer zo leuk vind om te winkelen. Met mijn jongste is het echt niet meer leuk namelijk! Hij wil zo graag en zo indringend aandacht. Juist op de momenten als je denkt iets leuks gevonden te hebben. Ik heb wel laatst een leuke tas gekocht. Heb echte wel enorm staan wikken en wegen in de winkel hoor! Maar ben nu wel erg blij. Haha. Liefs, Eva

  1. Ja, ik ben er echt nog steeds blij mee Eva! Balen dat je jongste het winkelplezier bederft, maar ook wel weer goed voor de portemonnee ; )

   Tassen vind ik ook altijd erg leuk. Wat voor kleur heeft de jouwe?

 5. Oeh, ze zijn wel erg leuk :D Ik snap waarom je ervoor bent gevallen :) Mijn laatste impuls-aankoop was drie haarklemmen, gisteren op de huishoudbeurs. En nu denk ik: had ik dat nou wel écht nodig? Maarja, op de HHB geldt helaas de 24 uurs regel niet, want ik kan niet teruggaan ;)

 6. Ik zag onlangs ook een paar cowboylaarzen met bloemen erop en die vond ik ook zooo leuk maar helaas er zat een iets te hoge hak (voor mij) op dus niet gekocht.
  Mijn laatste impulsaankoop was lang geleden, ik weet niet meer wat, ik denk de laatste jaren heel goed na voordat ik iets koop.

 7. Echt iets voor jou die laarzen!
  Ik denk dat mijn laatste impulsaankoop een paar maanden geleden was. Toen heb ik wol bij de Wibra gekocht. Ik kan voorlopig vooruit, ja :-) Maar gelukkig kost dat ook niks. Ik maak er kraamcadeautjes van, al mag ik wel opschieten.

  1. Ik heb een jurkje gemaakt en die moet ik nog afwerken. Ik moet het aanrimpelen. Dat heb ik al een keer geprobeerd en dat ging finaal scheef en moet nu nog de moed verzamelen om het opnieuw te proberen.
   Verder wil ik nog een schattig mouwloos vestje maken. Het zijn heel simpele patronen, maar mijn wol is iets dikker en dan is het soms nog een heel gepuzzel met die patronen.

 8. Natuurlijk kleren voor mijn dochter.Tja, altijd impulsen waar zij dankbaar gebruik van maakt. De laarsjes passen bij jou. Fijn voor je.

 9. Hmm dat was een jumpsuit voor mijn dochtertje, voor mezelf koop ik eigenlijk nooit meer kleding. Echt een impuls aankoop maar wel een hele goede!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.