9 Winkelkreten om je over te halen iets te kopen!

reclame kreten

Het is de tijd van opruimingen en sales. Nou is er bijna het hele jaar door wel ergens een opruiming. Maar aan het eind van het seizoen kun je dingen echt aanzienlijk goedkoper kopen.

En winkels doen hun best je over te halen dit te doen.

Hieronder 9 reclamekreten!

 1. Laatste kans!
 2. Mis het niet!
 3. Nu of nooit!
 4. 3 halen, 2 betalen
 5. Op = op!
 6. Opheffingsuitverkoop
 7. Afbraakprijzen!
 8. Halve prijs!
 9. 75% extra kassakorting!

Lees ook mijn review van Gierige Gerda

Voor welke ben jij gevoelig? Heb je een favoriet? En heb ik er nog eentje gemist?

Similar Posts

18 Comments

 1. Bij kleding ben ik er niet zo gevoelig voor want ik houd niet van winkelen. Als het over voeding gaat ben ik gevoelig voor alle reclamekreten. Behalve als ik vermoed dat het erg druk wordt in een winkel. Ik kijk welke producten de korting krijgen en of het past in mijn voorraad. Veel dingen die wij eten zijn niet zo vaak in de aanbieding dus sla ik graag een voorraad in.
  Bij de Tuinen wacht ik op de kreet van drie haken twee betalen voor pompoenpitjes en zonnebloempitjes. Afgelopen week was de korting maar 25% en dat vond ik te weinig bij hun.

  1. Ik wacht bij De Tuinen altijd op een aanbieding voor hun arganolie. Die gebruik ik voor mijn haar en is vrij duur. Als ze dan een actie hebben van 2 halen, 1 betalen sla ik toe.

 2. De XXL weken bij Lidl zijn vaak leuk. De laatste keer hebben we vijf zakken van 10 kilo aardappels gekocht (was aan het eind van de kerstvakantie dacht ik). Ik begin komende week aan de laatste zak en dan eten we niet eens elke dag aardappelen. Verder kocht ik twee zakken met vijf kilo uien, een aantal grote potten pindakaas.
  Er zijn nu andere aanbiedingen bij Lidl. Moet je couponnen uitknippen en heb je drie haken twee betalen. Ik haal komende week de cashewnoten.

 3. Sinds ik mr money mustache lees word ik er steeds minder gevoelig voor ;) Ik probeer alleen nog dingen te kopen die ik nodig heb. Ongeacht of het in de aanbieding is of niet :) Maar liefst natuurlijk én nodig én in de aanbieding.

 4. Ik koop graag in de opruiming. Ik kan bijna wel zeggen, ik koop alleen kleding in de opruiming. En het begint pas leuk te worden bij 50% korting of meer. :-)

 5. Ik ben daar eigenlijk totaal ongevoelig voor, ik heb iets nodig of kan het goed gebruiken of eten of ik heb het niet nodig. Ja wat ik koop graag voor een goed prijs natuurlijk maar laat me niet verleiden tot kopen alleen omdat het zo goedkoop is of afgeprijsd, nooit gehad geloof ik.

  1. Ik heb zo-wie-zo een enorme hekel aan reclame, hoe meer herrie erin voorkomt hoe onaantrekkelijker het voor me wordt. Hetzelfde met winkels, drukte en onoverzichtelijkheid verwart me en leidt af van wat ik zoek en ik geef het dan snel op en wil de winkel uit. In supermarkten veel teveel keus in schappen met al die merken en smaken.
   Onduidelijke prijzen zijn ook zo vervelend, de ene keer korting, of 3 halen 2 betalen, derde halve prijs etc. dan haak ik af als ik zelf moet gaan berekenen wat iets kost.
   Lezen marketeers mee op jou blog mee denk je?

 6. echt leuke korting kreeg ik laatst bij het boetiekje voor tweedehandskleding in mijn stad, ik had 2 leuke jurkjes uitgezocht die er nog erg mooi uitzagen en die samen 15 euro kosten, maar ik had niet gezien dat er een sticker opzat en moest bij de kassa 7 en een halve euro afrekenen, kijk daar word ik heel blij van.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.