BoConcept: Het Telefoontje

the callAdvertorial

In de minifilm The Call wisselt acteur Mads Mikkelson broeierige blikken uit met zijn tegenspeelster. En zoals ze in film reviews graag zeggen: ‘De chemie spat van het scherm!’

Net toen ik dacht bij een wel erg broeierig moment: ‘Ze hadden hém moeten casten als Christian Grey in Fifty Shades of Grey!’ gaat zijn telefoon. En elke keer dat de spanning zich opbouwt en je denkt: ‘Ja! Nú gaan ze kussen!’ gaat zijn mobieltje weer. Net zo lang tot de vrouw verontwaardigd wegloopt.

Je vraagt je natuurlijk af: ‘Wat vindt Mads Mikkelson belangrijker dan zijn hartstochtelijke ontmoeting?!’

Voor wie zet hij de liefde in de koelkast?

Dat zie je in onderstaand filmpje!

BoConcept

Juist! Hij vindt het belangrijker te bellen met BoConcept! BoConcept is een wereldwijde Deense meubelketen. De missie van BoConcept is om moderne designmeubels beschikbaar te maken voor de ‘urban georiënteerde consument’.

Het fijne aan de meubels van BoConcept is dat ze zo gemaakt zijn dat je onderling kunt combineren. Bovendien krijg je gratis interieuradvies als je een BoConcept winkel binnenloopt. Dat is dus wel even wat anders dan bij Ikea je meubels bij elkaar scharrelen, en ze ophalen in het magazijn.

Zelf vond ik deze bank leuk:

bankMaar ze hebben ook kleden, opbergdozen, boekenkasten, daybeds, bankstellen, lampen etc.

Kende jij deze winkel al?

Similar Posts

7 Comments

  1. Geweldig ..Wat een film.. boconcept kende ik nog niet…maar nu dus wel.. Ja helemaal mee eens om mads te type casten. .waanzinnige goede acteur..

  2. ja, wij hebben een mooi tv meubel van Bo Concepts.
    in Berlijn gezien en in Nederland gekocht, zeer klantvriendelijk en net personeel.

    1. Leuk om te horen Johanna. Dus jij kende deze winkel al? Ik had er voor de advertorial nog niet van gehoord. Maar ik vind het erg goed klinken. En jouw positieve ervaring met het personeel vind ik ook bemoedigend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.