Reacties

Ik zie wieldoppen.... — 15 reacties

 1. Moderne auto's hebben meestal lichtmetalen wielen, daar hoeven dus geen sierdoppen meer op, die zijn al mooi :)
  Een set goede wielen maakt een auto wel af, vind ik. Ik heb onder mijn Alfa GT-wielen.

 2. Ik liep alweer een lange tijd terug in het winkelcentrum, toen een plotselinge rukwind mijn jas open waaide. Niet helemaal open en terwijl ik doorliep viel mijn jas weer dicht. Tijdens het passeren van een portaal zag ik iets glinsteren. Ik besefte nog wel dat het leek op de knopen aan mijn jas, raapte het op en dat bleek inderdaad een zelfde model. Maar het oogje waarmee je die knoop vastnaait was gebroken, dus ik gooide het ding in de eerstkomende prullenbak. Pas later besefte ik dat van mijn jas een knoop miste, dus het moet mijn eigen knoop zijn geweest die meters ver terecht was gekomen.

  Maar wieldoppen heb ik niet.

 3. Wieldoppen je komt ze niet alleen op een wiel tegen.
  Ze worden nogal eens verloren, vroeger zaten ze ook niet standaard op de wielen.
  Op de fiets heb ik er niks aan. LOL Hans

 4. Ik zie ze nooit, voor mijn gevoel, maar je zult zien dat ik ze vanaf nu ook overal en nergens tegen ga komen. Ik heb velgen. Tot grote vreugde van mijn broers, want wieldoppen zijn echt heel erg minderwaardig, vergeleken met velgen. Heb ik me laten vertellen. Ik zie namelijk zelf het verschil niet. Ik moest na aanschaf vragen of het wieldoppen of velgen waren, op mijn wielen:). O ja, en als het kon, zou ik ook voor bloemetjes gaan. Of voor rood.

 5. De wieldoppen die je ziet liggen kun je vaak niet meer gebruiken. Ze zijn meestal verloren omdat er een klemmetje o.i.d. is afgebroken.
  Dat is tenminste mijn ervaring.

 6. Het had wel best grappig geweest indien het jouw wieldop was.
  Oh wieldoppen met bloemetjes, of zo .... gat in de markt zou ik zeggen.
  Ik heb ook wieldoppen en zou er direct een set met decoratie op mijn auto zetten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>