Persconferentie premier Rutte, Irma en Huisvlijt linkparty

Spam je blog

Afgelopen vrijdag keek ik de persconferentie met premier Rutte en minister De Jonge. Aanleiding om te kijken waren de berichten over steeds meer besmettingen, en het feit dat de persconferentie al vervroegd werd gegeven.

Met andere woorden: het klonk nogal ernstig.

De boodschap van premier Rutte en minister De Jonge was inderdaad onheilspellend. Vooral de stelling dat, als er niet iets verandert, er volgende maand 10.000 besmettingen per etmaal bij komen vind ik zorgelijk klinken.

Maar vergeleken met de waarschuwingen vond ik de maatregelen relatief tam.

Gebarentolk Irma Sluis terug

Een leuk opkikkertje vond ik dat gebarentolk Irma Sluis er weer was. En ik was niet de enige. Op Twitter toonde menigeen zich zeer verheugd!

En dan nu over naar de wekelijkse linkparty op Huisvlijt, want die is geheel coronaproof!

Deel hieronder jouw blogpost en ontdek leuke nieuwe blogs!

Maar eerst: welke blogpost werd vorige week het meest gelezen?

De populairste post van de Zondag Linkparty week 38 + de nummers 2 en 3!

De post waarop het meest geklikt werd in week 37, was de post Een streep door de toekomst van ons gezin? van het blog Leven, lezen en genieten.

verdriet

 

 • Op nummer 2 staat de post: Terug naar het normale leven? Of toch niet. van het blog Juansei.
 • Op nummer 3 staat de post Waarin ik een besluit neem na een flasback van het blog Anne Ermens.

Ben je nieuwsgierig naar deze posts? Je vindt ze in de linkparty van vorige week.

Linkparty week 39 van 2020: spam nu jouw blogpost!

Klik op de blauwe knop met de tekst Add Link en voeg de blogpost toe die je wilt delen! Let op: plaats de link naar je blogpost, niet de algemene link naar je blog, want dan kun je niet kans maken op de nummer 1 plek.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Deel deze leuke linkparty met anderen!

Vind je deze blog hop een leuk idee? Dan kun je hem heel eenvoudig delen op je blog. Kopieer en plak de code onder het plaatje en plak hem in een blogpost of in je sidebar!

Huisvlijt

Similar Posts

10 Comments

 1. Was het niet zo dat we in een lockdown moesten om de IC’s niet te laten overstromen?
  De zgn ‘test’ meet of er een stukje sars in het testmateriaal zit. Je kunt de test ook gebruiken om longkanker op te sporen. Of om te zien of een vaccin werkt. Is ie geschikt om te zien of iemand besmet is, besmet was, ziek is van corona? Nope.
  De uitvinder van de test vindt deze test totaal ongeschikt waar hij nu voor gebruikt wordt.
  Helaas is deze Nobelprijswinnaar overleden en kan hij dit nu niet meer groots in het nieuws brengen.

  En dan de Nederlandse situatie. Vanaf begin maart werden er geen ‘gewone griep’ cijfers meer bij gehouden. Was in een keer verdwenen, zomaar, in het niets. Alles was corona, zonder te testen. Alleen op basis van de genoemde klachten ‘had iemand corona’.
  Nu we iets meer vrijheid hebben en de Ic’s niet volstromen zou je mogen verwachten dat we over gaan tot de orde van de dag. Helaas worden mensen nu massaal getest met een inadequate test. En mensen worden aangespoord om zich te laten testen. Hoe krijg je de cijfers omhoog…
  Ik kan wel voorspellen dat het komende griepseizoen waarschijnlijk zeer zwaar zal worden. Niet zozeer vanwege ‘corona’, maar omdat het immuunsysteem van veel mensen zwaar is aangetast door de stress. Stress van de overheid, baanverlies, eenzaamheid, huiselijk geweld, het niet door laten gaan van noodzakelijke medische behandelingen, het te weinig in contact komen met andere mensen om je afweersysteem op orde te houden.

 2. Irma Sluis vind ik ook een gezellig mens met haar mooie uitdrukkingen op haar gezicht en gebaren. Wat er gezegd werd ga ik maar niet op in want ben het een beetje zat dat het steeds langdradig is voor men bij het punt komt waar het eigenlijk omdraait. Nederland is veel te tolerant vergeleken met de buurlanden waar ze wel echt actie ondernemen. Vond het wel super goed dat ik vernam dat Grapperhaus toch een boete kreeg. En zo hoort want hij is niks minder dan wij mensen.

 3. Het corona virus is nog lang niet voorbij.
  Vele worden ongeduldig, maar dat is geen positieve bijdrage op verbetering.
  Leuk om te weten welke logjes populair zijn, soms heel verrassend. Hans

 4. Wat Veggiemo zegt, daar ben ik het voor een heel groot deel mee eens, ik weet het ook ff niet meer. en het griepseizoen komt er ook weer aan, zag het zelfs in mijn herinneringen op FB, tijd om de winterpotjes te maken eigen recept omdat het moet trekken. Hoe gaan ze die cijfers op de kaart zetten, en alle mensen nu, die bang zijn, in die statistieken geloven.

  Volgens Louise L. Hay, als je griep krijgt, dan geloof je in statistieken…. Ik geloof er niet zo in, ik zie het wel, hoor het wel, maar heb mij vanaf het begin af aan dingen afgevraagd, wel hou ik mij verder in acht, maar dat deed ik altijd al in het normale griep seizoen bijv. of in deze tijden waarin warm en koud zo afwisselend zijn dat anderen weer verkouden worden, dan blijf ik graag uit de buurt.

  X

 5. Ik was super blij dat irma terug was :) Wel vond ik de maatregel ook slap. Maar goed aan de andere kant snap ik het wel want steeds meer mensen denken dat het virus gewoon een griepje is of helemaal weg is. Gisteren ging ik naar de kermis hier en het was echt mega druk. Helaas woonde ik in de eerste brandhaard ons ziekenhuis raakte overvol. Mijn zus met hartklachten kon nergens terecht maanden lang. Operaties werden uitgesteld etc. Kennissen vielen bij bosjes om een dorp verloor in een week tijd 7 mensen. Ik zag jonge gezonde mensen die momenteel nog steeds kampen met de gevolgen van het virus. Dus persoonlijk kan ik er niet zo makkelijk over denken. Ik ben benieuwd wat al die mensen gaan doen als het om hun dierbare gaat die liggen te vechten voor hun leven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.