Tropisch warme week? + De Huisvlijt Linkparty!

Spam je blog

Het is september, en voor mijn gevoel komt de herfst eraan. Maar eerst krijgen we deze week nog tropisch warme dagen zegt het Knmi. Op dinsdag kan het zelfs 31 graden worden. Dus als je de herfstjassen al had gepakt: die kunnen weer weg!

Maar nu eerst: de wekelijkse linkparty op Huisvlijt!

Deel hieronder jouw blogpost en ontdek leuke nieuwe blogs!

Maar eerst: welke blogpost werd vorige week het meest gelezen?

De populairste post van de Zondag Linkparty week 37 + de nummers 2 en 3!

De post waarop het meest geklikt werd in week 36, was de post Kweek je eigen pannenkoekplant van het blog Marikari.

Pannenkoekplant

  • Op nummer 2 staat de post: Overspannen door corona-crisis: 3 maanden verder, hoe gaat het nu? van het blog Inge Beleeft
  • Op nummer 3 staat de post Beha perikelen van het blog Zo simpel is dan geluk.

Ben je nieuwsgierig naar deze posts? Je vindt ze in de linkparty van vorige week.

Linkparty week 38 van 2020: spam nu jouw blogpost!

Klik op de blauwe knop met de tekst Add Link en voeg de blogpost toe die je wilt delen! Let op: plaats de link naar je blogpost, niet de algemene link naar je blog, want dan kun je niet kans maken op de nummer 1 plek.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Deel deze leuke linkparty met anderen!

Vind je deze blog hop een leuk idee? Dan kun je hem heel eenvoudig delen op je blog. Kopieer en plak de code onder het plaatje en plak hem in een blogpost of in je sidebar!

Huisvlijt

Similar Posts

5 Comments

  1. We gaan nog heerlijk na zomeren en ook genieten van het mooie weer want nog komt. Al vind ik de herfstdagen ook wel sfeervol. Wens je ook mooie dagen en tevens ook je lezers en bezoekers.

  2. Ik las net dat het op de voorpagina van Telegraaf staat dat we vandaag offcieel de 100e warme dag is. Een dag boven de 20 graden.
    Daar is helemaal niets bijzonders aan. Als je kijkt naar het klimaat van De Bildt op Buienradar. Dan zie je dat de gemiddelde dagtemperatuur van juni, juli, augustus en september boven de 20 graden ligt. Tel daarbij op dat we in april en mei ook weleens de mazzel hebben dat het boven de 20 graden is. Net als begin oktober. We liggen dus gewoon op schema.
    Ik ga er nog lekker even van genieten deze week :-)

  3. Wat een leuk idee! Zo kom je weer eens aan leuke nieuwe blogadressen. Ik heb deze week niet geblogd, maar als je dit elke week doet ga ik zeker een keer een blogje delen. Nu ga ik me eerst eens even suf klikken. :-)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.