Reacties

Horror voor introverten — 21 reacties

  1. Ik vind het sowieso onbegrijpelijk dat mensen Paasdagen aangrijpen voor massale uitjes. Lekker allemaal in de file naar Zandvoort. WHY??? Je kunt op je vingers natellen, dat als je er niet 's morgens om 10u bent, je het niet meer redt zonder fileleed en parkeerdrama. En dat alles om hutjemutje al polonaiselopend op het strand te zijn.
    Ik zat heerlijk in onze zonnige tuin. Zoon op de trampoline, man aan het tuinieren, ik met een boek. Dat strand komt wel een keer, op een 'normale' dag.

  2. Alsof zgn extraverten allemaal dol op mensenmassa's zijn. Ik ben, zoals de meeste mensen geen uitgesprokem intra of extra . Hou helemaal niet van drukte. Ga graag naar de dierentuin, maar dan wel op een door de weekse dag. 's Ochtends om negen uur!

  3. Ik moet ook weer wennen aan de drukte 's en dat mensen zo dicht op mij staan in de Kruidvat bijvoorbeeld. Maar er zijn dingen die je kan ontlopen maar voor hoelang?

  4. Ik vind het zo grappig dat mensen die zichzelf introvert vinden zo hun best doen de rest van de wereld daar ook van de overtuigen. Terwijl ze dan toch eigenlijk het tegendeel laten zien. Zo ook hier: je blogt regelmatig over je privé leven, zet grappige foto’s van jezelf online en bent heel open over wie je bent. En ik denk dat ik als ik mijn best zou doen zelfs wel uit zou kunnen vissen waar je woont ( Wees niet bang, daar heb ik totaal geen behoefte aan hoor). Misschien ben je wel extraverter dan je zelf denkt 😉

    Even voor alle duidelijkheid, ik bedoel dit niet op een nare manier of zo, het is gewoon een observatie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder