Horror voor introverten

horror voor introverten

Ik kwam thuis van mijn hardlooprondje, en haalde de krant uit de brievenbus.

Op de voorpagina prijkte een enorme foto van een mensenmassa.

'Een beetje dringen in de dierentuin'

De kop eufemistisch:

Een beetje dringen in de dierentuin.'

Dan ben ik altijd zoo blij dat ik daar niet ben.

Zie ook: Introverte mensen.

Similar Posts

21 Comments

  1. Vreselijk, Nicole. Ik zou daar dus helemaal niet tussen willen lopen. Ik ga wel naar concerten maar dat is soms ook nagels bijten.

  2. Oei ik houd daar ook niet van. Wij gingen 2e paasdag even naar een vogelkijkhut... daar was het heerlijk rustig.

  3. Ik vind het sowieso onbegrijpelijk dat mensen Paasdagen aangrijpen voor massale uitjes. Lekker allemaal in de file naar Zandvoort. WHY??? Je kunt op je vingers natellen, dat als je er niet 's morgens om 10u bent, je het niet meer redt zonder fileleed en parkeerdrama. En dat alles om hutjemutje al polonaiselopend op het strand te zijn.
    Ik zat heerlijk in onze zonnige tuin. Zoon op de trampoline, man aan het tuinieren, ik met een boek. Dat strand komt wel een keer, op een 'normale' dag.

  4. Alsof zgn extraverten allemaal dol op mensenmassa's zijn. Ik ben, zoals de meeste mensen geen uitgesprokem intra of extra . Hou helemaal niet van drukte. Ga graag naar de dierentuin, maar dan wel op een door de weekse dag. 's Ochtends om negen uur!

  5. Ik moet ook weer wennen aan de drukte 's en dat mensen zo dicht op mij staan in de Kruidvat bijvoorbeeld. Maar er zijn dingen die je kan ontlopen maar voor hoelang?

  6. Ik vind het zo grappig dat mensen die zichzelf introvert vinden zo hun best doen de rest van de wereld daar ook van de overtuigen. Terwijl ze dan toch eigenlijk het tegendeel laten zien. Zo ook hier: je blogt regelmatig over je privé leven, zet grappige foto’s van jezelf online en bent heel open over wie je bent. En ik denk dat ik als ik mijn best zou doen zelfs wel uit zou kunnen vissen waar je woont ( Wees niet bang, daar heb ik totaal geen behoefte aan hoor). Misschien ben je wel extraverter dan je zelf denkt 😉

    Even voor alle duidelijkheid, ik bedoel dit niet op een nare manier of zo, het is gewoon een observatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.