De hondenmand ligt ook fijn

kittens

Ik loop tegenwoordig extra voorzichtig door het huis, want de kittens lopen echt óveral.

En ze liggen ook overal.

Mijn grootste angst is dat er eentje in de wasmachine of wasmand zit en dat ik dat niet op tijd door heb. Voordat ik hem aanzet ga ik daarom tegenwoordig eerst even met mijn hand door de trommel om zeker te weten dat er geen kitten bij in zit! En vervolgens tel ik ze eerst ook nog even voor de zekerheid.

Dit keer vond ik er twee in de hondenmand. Moet je kijken hoe maf die rode ligt!

Zie ook Puppy zindelijk maken en Hondenverzorging.

8 Comments

  1. Vitamientje

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh