Similar Posts

15 Comments

  1. wat een schitterende foto zeg, kan denk ik beter moonboots aan doen, het is hier (jammer genoeg) ook wit, ik ben misschien een van de weinige, maar ik haat die sneeuw, je kan geen kant uit, maar het zonnetje schijnt hier, dus hopelijk zijn we er weer snel vanaf, kan ik tenminste ook weer normaal boodschappen. doen.

  2. Den haag is ook nog redelijk wit,wel mooi maar heel lastig als je naar buiten moet, vooral met de fiets,dat word glijden,dus toch maar met de boodschappenkar lopen...kost ook wel energie als je gladde stukken moet vermijden.

  3. Ik woon aan een doodlopende weg en grootste deel was nog geheel wit. Ik heb dingen onder scheonen en dat loopt erg prettig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.