Similar Posts

16 Comments

  1. Nou ik niet. Ik houd liever m’n was schoon. Voor mij een reden te meer om nooit, maar dan ook nooit een hond of kat in huis te willen.
   Ik griezel ervan als ik dit zie.

  2. Als je dat niet wilt dan leer je ze dat gewoon, of je zorgt dat ze niet bij de schone was kunnen.

   Je weet niet wat je mist joh, zo gezellig een kat of een hond!

 1. Aah, lief! Onze kat ligt ook het liefst in de wasmand met schone was. Soms wacht ik zelfs met opvouwen omdat hij er zo schattig in ligt te slapen ;)

 2. Ik vind dit soort gekke slaapplekjes ook altijd leuk. Ik heb een kater die slaapt graag hoog, op de keukenkastjes, of op een magnetron die heel hoog staat. Tis een flinke sprong maar hij haalt het. Ik kan me zachtere plekjes voorstellen. ;)

 3. Oh heel herkenbaar ja onze kat ligt ook heel graag in de wasmand hij graaft als het ware een heel holletje???? als hij bij mijn ouders logeert het liefst als de was net uit de droger komt lekker warm????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.