Hond in de mand

hond

‘Waar is Trixie?’

Dat wordt nog wel eens geroepen bij ons thuis. Want Trixie gaat graag op bezoek bij de hond van de buren. Dus als iemand voordeur laat openstaan, raakt onze Trixie vermist.

In dit geval lag ze lekker te maffen in de wasmand met schone was…

Zie ook Puppy zindelijk maken.

Reacties op Hond in de mand

  1. Aah, lief! Onze kat ligt ook het liefst in de wasmand met schone was. Soms wacht ik zelfs met opvouwen omdat hij er zo schattig in ligt te slapen 😉

  2. Ik vind dit soort gekke slaapplekjes ook altijd leuk. Ik heb een kater die slaapt graag hoog, op de keukenkastjes, of op een magnetron die heel hoog staat. Tis een flinke sprong maar hij haalt het. Ik kan me zachtere plekjes voorstellen. 😉

  3. Oh heel herkenbaar ja onze kat ligt ook heel graag in de wasmand hij graaft als het ware een heel holletje???? als hij bij mijn ouders logeert het liefst als de was net uit de droger komt lekker warm????

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.