Hond in de mand

hond

'Waar is Trixie?'

Dat wordt nog wel eens geroepen bij ons thuis. Want Trixie gaat graag op bezoek bij de hond van de buren. Dus als iemand voordeur laat openstaan, raakt onze Trixie vermist.

In dit geval lag ze lekker te maffen in de wasmand met schone was...

Zie ook Puppy zindelijk maken.

Vergelijkbare berichten

16 reacties

  1. Nou ik niet. Ik houd liever m'n was schoon. Voor mij een reden te meer om nooit, maar dan ook nooit een hond of kat in huis te willen.
   Ik griezel ervan als ik dit zie.

  2. Als je dat niet wilt dan leer je ze dat gewoon, of je zorgt dat ze niet bij de schone was kunnen.

   Je weet niet wat je mist joh, zo gezellig een kat of een hond!

 1. Aah, lief! Onze kat ligt ook het liefst in de wasmand met schone was. Soms wacht ik zelfs met opvouwen omdat hij er zo schattig in ligt te slapen ;)

 2. Ik vind dit soort gekke slaapplekjes ook altijd leuk. Ik heb een kater die slaapt graag hoog, op de keukenkastjes, of op een magnetron die heel hoog staat. Tis een flinke sprong maar hij haalt het. Ik kan me zachtere plekjes voorstellen. ;)

  1. Wauw, op de magnetron! Dat vind ik ook een bijzondere plek zeg. Zeker omdat hij dan lekker veilig en hoog zit en veel overzicht heeft : )

 3. Oh heel herkenbaar ja onze kat ligt ook heel graag in de wasmand hij graaft als het ware een heel holletje???? als hij bij mijn ouders logeert het liefst als de was net uit de droger komt lekker warm????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.