Reacties

Wiley fox smartphone getest! — 41 reacties

 1. Interessant voor mijn zoon. Voor die prijs. Zelf heb ik in de loop der jaren zo veel telefoons al gehad. Uitgekomen bij de Samsung7 juist omdat die toen de beste camera had van alle telefoons. En om die reden dan ik niet iets anders willen.

  • Een goede camera is erg prettig, dat heb ik ondertussen ook wel gemerkt. Foto's die ik maak met de iPod van de kinderen zijn heel korrelig bijvoorbeeld.

 2. Hmmm, dit lijkt me best een interessante telefoon, helemaal vanwege die duaal sim en dus met 2 nummers tegelijk bereikbaar zijn. Ideaal op zakelijk gebied. Bedankt voor deze fijne review

 3. Dit merk kende ik eigenlijk helemal niet! Ik koop al jaren samsung telefoons. Deze telefoon is eigenlijk ook aan vervanging toe. Ik kijk naar de grote van het toestel en de mogelijkheden erop. Ga ik echt naar een beter toestel?

  Verder heb je helemaal gelijk over de presentatie! Ook de oranje kleur gebruik zie je terug komen in het snoer, letterkleur en natuurlijk de doos zelf. Inderdaad mooie presentatie

 4. Ik heb nog maar pas een smartphone :) en inderdaad, het is een wileyfox. Uitgezocht door jongste zoon samen met man. (want ik ken daar helemaal niets van!)Ik was sowieso bang van een smartphone, ik ben al een dagje ouder hé.
  Maar...ik ben er nu heel blij mee, al doe ik er bij lange na niet mee wat je er allemaal mee zou kunnen doen!
  Groetjes uit Gent!

 5. Nog nooit van gehoord. Ik vind Wiley Fox super klinken. Ik ben ook een met Apple, weet niet of ik van m'n iPhone zou inruilen. En dan ook nog Android!

 6. Accuduur moet minimaal 3 dagen mee gaan en dan met minimaal 10 uur Playtime erop. En dan zijn er weinig smartphones die dat kunnen mijn Lenovo P2 wel :-)

 7. Ik heb de WileyFox al een poosje in gebruik, maar sinds de laatste software update van Cyanogen naar Zen verliest hij steeds de dataconnectie als ik geen WiFi connectie meer heb, daar ben ik niet zo blij mee. Verder een prima toestel. Lees de review van het toestel ook eens op Tweakers.nl: daar heb ik mijn aanschaf op gebaseerd. Het is een beetje een technisch verhaal, maar wel goede informatie.

 8. Ik kende de Wiley Fox nog niet! Het lijkt me inderdaad lastig wennen als je een iPhone gewend bent. Ik heb zelf al jaren Android, voor mij zou het andersom echt een ramp worden denk ik haha

 9. Ik was hier totdat ik dit artikel las helemaal niet bekend mee. Het is zeker een grappige naam, maar wel origineel! Ik gebruik al jaren een iPhone en zou niet meer anders willen, maar dat zal ook wel gewenning zijn. Net wat je zegt dat kost gewoon even tijd.

 10. De naam vind ik lastig om te noemen. Mijn man heeft smartphone van dit merk, alleen weet ik niet welke serie. De camera is helaas traag geworden, tijd voor nieuw, denk ik.
  Voor de prijs en zoals je testte dan de camera heel goed is. Dat is wel een goed alternatief.
  Voor mij camera belangrijk in de smartphone want ik maak veel foto`s en vlog filmpje

 11. Ik heb een Samsung A3 2016. Prima telefoon en voor niet teveel geld.
  Over de wilen fox had ik nog nooit wat gehoord. Alleen al voor de oranje oplader zou het hem willen hebben.
  Ik vraag me wel af of er ook leuke hoesjes voor zijn.

 12. Heel interessant en helemaal voor die prijs. Ik ga er zeker over nadenken om ook een telefoon aan te schaffen voor werk met een goede camera en een groter scherm. Voor mij is het belangrijk dat hij ook lekker typt. Sommige telefoons hebben geen fijn scherm maar dit klinkt echt super goed.

  • Bij mij is er ook al eens eentje kapot gevallen. Daarom wil ik voor de Wiley Fox nog zo'n bookcase hoesje kopen. Ik wil niet dat deze stuk gaat.

 13. Leuk! Nu wil ik er ook een! Maar ik wil dat mijne dan Wile E. Fox heet... Haha... Helaas heb ik net een nieuwe iPhone, maar dit merk ga ik onthouden. Zeker ivm de dual sim.

 14. Heel leuk voor als je wat minder te besteden hebt! Mooie telefoon ook! Ikzelf heb Iphone, maar helaas mankeert er vaak wat aan mijn telefoon. Nu is het touchscreen weer kapot, dus moet ik hem 3 weken missen, omdat hij dan weg is voor reparatie. Heel vervelend, haha!

 15. Ik hoorde nog nooit van dit merk! Ziet er mooi uit en een prima prijs ook! Ik heb zelf een OnePlus2 waarik tevreden mee ben, kanecht geen 800€ uitgeven aan een telefoon :p

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder