Reacties

Lach jij vaak? — 41 reacties

 1. Ik lach vaak, want mijn man is Engelsman en héél grappig, met van die gortdroge humor.
  Ik ben al mijn halve leven met hem en toch lig ik nog regelmatig in een deuk om hem :)
  Humor is belangrijk in dit huis.

 2. Ik lach ook vaak en met mijn dochtertje heb ik de afspraak dat we minimaal een keer per dag de slappe lach moeten hebben. Dit lukt meestal ook nog want er gebeuren hier soms hele grappige dingen. Tja wat wil je met een klungel als moeder die zelfs over haar eigen voeten struikelt ????

 3. Goeie vraag. Geen idee inderdaad. Ik heb altijd het idee dat ik wel vaak lach. Maar als ik er goed over nadenk begin ik ook te twijfelen. Ik lachte gisteren volgens mij nog wel. Een kindje op mijn werk had een grappige actie. Dus mijn collega en ik lagen even op de grond te rollen van het lachen. En ik snap die lachtherapie wel. Ik geloof helemaal dat het goed voor je is en als je het regelmatig goed doet ook gelukkiger wordt.

 4. Ik lach ook zeker elke dag wel een paar keer. Niet elke dag de slappenlach zodat mijn buik er zeer van doet. Ik ben geen grappenmaker maar heb er hier wel in mijn huis en omgeving.

 5. Ik lach heel vaak, maar de slappe lach heb ik niet zo vaak. Ik heb van mezelf ook vaak een lach op mijn gezicht als ik buiten ben. Gewoon omdat ik daar zo van geniet. En dan word je ook veel beloond met een lach terug of een praatje :-)

 6. Heerlijk als je de slappe lach hebt; het mooie eraan is hoe meer je in een deuk ligt, hoe lachwekkender het wordt!
  Een paar maanden geleden was het. Waarom , geen idee!
  De kans dat je het overkomt is groter als je vaak onder de mensen komt. Dan lach je sowieso meer...
  Dus ik ben me heel bewust dat lachen leuk is. Serieus zijn we vaak genoeg, te vaak

 7. Heerlijk gevoel als je even flink kunt lachen. Ik zou ook in een deuk liggen om zo'n cadeau. Vooral als diegene het ook nog doodnormaal vindt. haha
  Ik lach vaak en vind dieren vooral erg grappig. Heerlijk ook om anderen te horen lachen. Lekker lachen allemaal!!

 8. Wanneer ik precies voor het laatst de slappe lach had, weet ik niet meer. Maar vroeger als ik een kopje koffie zette voor m'n vader. Dan begon hij me te plagen en moest ik heel hard lachen. En omdat ik spastisch ben, ging dat helemaal niet goed en moesten we nog harder lachen.

 9. Haha, jaaa ik hou van lachen maar nog vaker lachen is natuurlijk altijd welkom! Ik heb op mijn werk een hele leuke klik met een collega, we hoeven elkaar maar aan te kijken en de ander weet wat 'ie bedoeld, vaak hebben we dan ook spontane slappe-lach buien, heerlijk!

 10. Ik probeer zoveel mogelijk de zonnige kant van dingen in te zien. Ik denk dat ik voor het laatst gelachen heb met collega's. Zij hebben af en toe de gekste verhalen

 11. Ik lach heel vaak! De laatste keer dat ik echt de slappe lach was een paar dagen geleden toen de kat langs kwam lopen en ineens een vlieg zag. Ik heb haar nog nooit zulke gekke bokkensprongen zien maken. Het leek wel een koe die in het voorjaar voor het eerst weer naar buiten mag. Ik daar zeker wel 10 minuten om zitten lachen.

 12. Toch wel zeer regelmatig maar echt uitbundig dat is een ander verhaal. AFgelopen zaterdag echter was een geweldige avond met vrienden en heb ik het regelmatig bijna in mijn broek gedaan van het lachen. Heerlijk!

 13. Nee, ik lach niet vaak meer. Ik ben depressief, een echte depressie, niet een dipje. Na het verlies van mijn kind kan ik zelden nog ergens öuderwets om lachen. Spontane huilbuien heb ik wel vaak, meerdere keren op een dag. Soms zijn mijn ogen ontstoken van het huilen.
  Waarom ik dit hier opschrijf? Omdat vaak depressie gezien wordt als een dipje, of iets wat wel overgaat als je maar genoeg ...(vul zelf aar in: wandelt,lacht,eropuit gaat)Ik maak dezelfde dingen mee maar kan er niet meer om lachen, al zou ik het wel willen, ik herken die bevrijding van een slappe lach nog wel. Ik zou willen dat het me lukte.

  • Ik herken het en leef met je mee! Heel veel sterkte, 'n kind verliezen, groter verdriet bestaat niet! Ik hoop dat je ooit weer kunt lachen!

  • Een kind verliezen is ook wel het afschuwelijkste dat er is. Wat vreselijk voor je Greet. Krijg je wel hulp en begeleiding van iemand?

 14. Op mijn vorige werkplek had ik regelmatig de slape lach met mijn collega. We zagen allebei op dezelfde manier de absurdheid van sommige situaties in en hadden aan een blik of half woord genoeg om buikpijn van het lachen te krijgen, heerlijk!
  Nu werk ik voornamelijk thuis en soms is dat wel eens jammer...
  Vroegah als puber had ik meerdere malen per dag de slappe lach, zoals pubers overal om kunnen lachen. Erg eigenlijk voor de omgeving en met name de leraren op school ;)

 15. Hahaha geweldig dat verhaal van je zusje! Hier heb ik hardop om moeten lachen! Geniaal! Ik heb regelmatig de slappe lach eigenlijk... ik bedoel het leven moet je zelf ook een leuk randje geven. Er is ellende genoeg

  • Fijn dat je regelmatig de slappe lach hebt Kim. Ik heb nu nog weer gemerkt hoe ontspannend en fijn dat eigenlijk is. Met dank aan het lakse cadeau van mijn zusje ; )

 16. Dat is wel een uberslecht moederdagcadeau. Hoe komt ze erop om dat haar moeder te schenken. Wel fijn dat je moeder er humor van inzag. Mijn moeder had waarschijn wel anders gereageerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder