Hoe vond jij de storm gisteren?

storm 2017

Ik houd van wind en regen! Ik vind dat gezellig. Lekker knus binnen zitten!

Behalve als ik gezinsleden heb die er nog 'door' moeten. Dat haalt de glans er wel een beetje af.

Is het veilig voor de kinderen om naar school te fietsen?

Gisteren vond ik het best lastig: was het veilig voor de kinderen om naar school te fietsen? Ik heb nog eens even opgezocht wat code geel ook weer betekent, en besloot dat het wel kon. En ze zijn gelukkig ook allemaal weer heelhuids thuisgekomen.

Qua schade valt het hier in de Achterhoek verder erg mee. Er liggen wel veel takjes en blaadjes op straat, maar dat is het wel zo'n beetje.

P.S. Na een storm is een goed moment voor je dakgoten schoonmaken!

Hoe vond jij de storm van gisteren?

Vergelijkbare berichten

32 reacties

 1. Als ik gewoon thuis ben vind ik het ook fijn.
  Maar ik moest naar mijn werk en mijn zoon ging op kamp, ruim 20 kilometer fietsen.
  Dat vond ik wat minder, vandaag is het ook niet echt fijn.
  De herfst is echt al ingetreden.

 2. Ik vond het hier achteraf gelukkig meevallen, het had wel eens harder gestormd. Vandaag stormt het ook enorm en stiekem ben ik er wel klaar mee hoor het brengt onrust mee in mijn lichaam.

 3. Ik heb een enorme hekel aan wind. Regen vind ik niet zo erg, maar ik voel me met wind fysiek altijd minder goed. Ik voel me het beste in een hogedrukgebied :)
  Wij wonen in Alkmaar en hier was de storm heftig!
  Een boom vlak naast ons huis (en onze auto) viel om.... gelukkig net de goeie kant op!

 4. mmmm ik zou willen dat de zomer nog wat voortduurt.
  Vorige jaar september was echt een super lekkere maand.
  Volgens mij was het nog wel 30 graden ofzo.

 5. Ik vond het erg meevallen op 10km van de kust was de windsnelheid 30km/h en de windstoten maximaal 65km/h. Ten oosten van Utrecht bleef daar 20 om 40km/h van over. Niet verwonderlijk dat ik alleen maar afgewaaide takjes heb gezien. Bij de laatste echte storm (okt-2013) waren hier 200 bomen omgewaaid van de 53000 bomen.

 6. Ik heb mijn dochter gebracht naar school. Vond het wat ver fietsen en ik ben toch thuis, dus waarom haar een risico laten lopen. De landweg die ze moet fietsen staat vol met bomen. Nee, ik heb gereden.

 7. In de ochtend reed ik stukken onder eikenbomen, eikels en takken vlogen op en om mij heen, ook de harde wind en regen in het open veld vond ik niet zo fijn. Blij om weer veilig thuis te komen.
  In de middag een flinke wandeling meegemaakt, uitgewaaid en vooral genoten van de wolkenluchten!

 8. Het viel hier reuze mee woensdag. Geen last van gehad. Ik vond donderdag een vervelende dag. Zo verschrikkelijk koud en zoveel regen. De gevoelstemperatuur was 8 graden!

 9. Met een storm ben ik blij als ik niet hoef te werken. Ga dan toch niet graag de weg op. Al moet ik zeggen dat het hier reuze mee viel. Maar ik heb mijn huis ook niet verlaten, dus hier is dan wel een heel klein begrip haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.