Hoe vind je mijn klok?

Deze Dali klok druipt van de boekenplank af : )

Ik kocht hem bij Big Bazar voor 7,99. Zelfs mijn man vindt hem mooi.

dali klok

Wat voor klok heb jij in de woonkamer?

Similar Posts

41 Comments

 1. Wat een leuke klok!
  Ik heb een klok van de kringloop sinds mijn klok door een onweersbui met een blikseminslag hier vlak bij niet meer bleek te werken. Erg vreemd want het was een klok op batterijen, maar het elektrische deel was beschadigd door de elektrische lading(EMP)Raar hoor. Ik ben nog op zoek naar een mooie klok, maar die moet automatisch gestuurd zijn, zodat die altijd gelijk staat. Tot die tijd mag de kringloopklok zijn werk doen.

  Groet,Greet

 2. Ik vind hem superleuk :-).
  Wij hebben een ronde klok met romeinse cijfers en een dikke geloogd grenen rand erom heen. We hebben hem al 37 jaar. Niet heel modern dus :D

 3. Mooi, ik houd van Dali! (En van mannen die het met mijn smaak eens zijn, haha. Gelukkig is die van mij op dat gebied een goede keuze geweest…)

  Wij hebben de tijd klein en digitaal op apparatuur (dvd speler etc). En een onopvallend wekkertje met iets grotere digitale dingen ergens hoog. Niet voor het mooie maar het prktische.

 4. ik vind hem geweldig, zelf heb ik een hele oude klok in de kamer hangen.
  Van mijn oudtante Jansje geweest. Mijn neven vonden hem niet passend in hun modern interieur, ik vind hem fijn omdat hij van haar was, en er hoeft geen batterijtje in want je moet m met zo’n grote sleutel opwinden.
  Hij tikt nu al 100 jaar ofzo rustig en geruststellend de minuten en uren en dagen weg, en ook dat geeft mij een fijn gevoel :-)
  En je wilnietweten hoe mooi dat uurwerk er van binnen uitziet!!! waanzinnig vinden ook mijn kinders….

 5. Jouw klok zou niet bij onze spullen passen.
  Ik heb een heel klein klokje van de a.c.tion ophangen. Soort brocantestijl. En op de tv ontvanger kan ik ook zien hoe laat het is.
  Ik denk erover om een antieke klok te kopen in art decostijl. Daar wil ik nog even over nadenken en dan wil ik hem graag voor mijn vijftigste verjaardag die dit jaar is :-)

 6. Heel grappig maar niet mooi.

  Er staan veel klokken in huis allemaal radiogestuurd en allemaal verschillend maar niets tikt.

 7. Ik vind hem heel lelijk, en de big bazar is ook niet mijn winkel. Ik vraag mij dan ook altijd af hoe het kan dat alles daar in de winkel te koop is voor een habbekrats. Net als de action ook zo’n soort winkel.
  Ergens anders betaald iemand toch de rekening daarvan, mensen, kinderen, de natuur.

 8. Apart, grappig, maar niet mijn smaak.
  Wij hebben een antieke klok in de woonkamer. Zo een met een paardje er bovenop. In het zitgedeelte van de keuken een hele grote ronde van de Action. En in het eetgedeelte van de keuken een klok van Boerenbont in de vorm van een soepbord. Dit past bij mijn servies, dat is ook van Boerenbont.

 9. Een echte oude comtoise. Ooit (45 jr geleden) gerestaureerd door en gekregen van mijn schoonvader. Een mooie herinnering aan hem

  1. Nee maakt niets uit wat je vandaag hebt gedaan. Nog steeds kan ik pas andere commentaren lezen als ik zelf weer wat schrijf.

    1. Bij mij heeft het ook niet geholpen helaas…..pagina vernieuwen helpt ook niet. Ik kan wel alles lezen als ik je blog bezoek via Firefox, maar via Google kan ik mijn eigen commentaar als laatste lezen en dan niks meer.

     1. Balen zeg dat mijn acties nog niet helpen! Ik snap niet waar het door komt. Ik heb het al zitten googelen, maar het lijkt geen veelvoorkomend probleem te zijn.

     2. Ik heb het zelf geprobeerd met de browser Safari als anonieme bezoeker. Ik heb een comment geschreven en gepubliceerd. Vervolgens heb ik op een andere post geklikt, en dan staan mijn emailadres e.d. gewoon al ingevuld. Het probleem lijkt dus toch opgelost gelukkig.

 10. Mooi vind ik hem niet, wel grappig!

  De klok die hier hangt… een antieke ouderwetse klok, staat op de nominatie om te vertrekken aangezien hij niet aan kan ivm een zeurende buurman die het geluid stom vindt!

 11. Ik heb geen klok in huis! Altijd een horloge bij me en in de bijkeuken een fornuis met een tijdsaanduiding. De klok vind ik lollig maar niet mooi. Ik kom nooit in dergelijke winkels!

 12. Ik vind je uurwerk absoluut niet mooi en moeilijk af te lezen doordat de wijzers nogal klein en dun zijn. Wij hebben al 35 jaar een houten uurwerk hangen met heel duidelijke zwarte cijfers op een inoxen ondergrond dus heel duidelijk afleesbaar. De wijzers zijn nogal breed, wat het aflezen van het uurwerk makkelijk maakt.
  Ik vind het een mooi uurwerk maar het enige nadeel eraan is dat ze enorm luid tikt en dat kan ik niet goed verdragen. Bijgevolg zit er in dat uurwerk al jaren geen batterij meer en hangt het uurwerk er gewoon voor de fantasie.

 13. wahahahaha, geweldig…
  ik heb een redelijk grote klok in het middel van de huiskamer
  onder tussen heeft hij al een aantal verschillende kleuren gehad

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.