Reacties

Het mysterie van de verdwijnende pindakaaspot — 30 reacties

  • Zo heb ik ook mijn potjes vastgezet.

   Al stoor ik mij er aan dat vooral de grotere vogels binnen een mum van tijd de potjes hebben leeg gegeten.

   Nu houd ik het maar bij vetbolletjes achter een schermpje.

   Vogelvriendelijke groet,

  • Dat hoorde ik ook van kennissen Rob: dat de eksters en kraaien alles inpikken en de kleine vogeltjes geen kans geven. Dat hebben we hier warempel niet. Hier zie ik toch vooral de mussen en koolmezen gelukkig.

 1. Ik had ook een potje pindakaas voor de vogels neergezet. Ik zie zo een muis erin schieten, mijn kat zag het ook, sprintte er achteraan en haalt met haar pootje die muis uit de pot. De afloop kan je wel raden....

 2. Ik volg je blog sinds een paar maanden en het verbaast me telkens weer hoe je van iets kleins een mooi verhaaltje weet te maken. Nu ook weer. Hilarisch! En blijkbaar vinden meer mensen dat als ik zo naar de reacties kijk.

  +1

 3. bij ons lag een pindakaas pot op de tegels...nog vol en helaas stuk. We hebben hem weggegooid want vogeltjes glas laten eten, dat leek ons geen goed idee

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder