Reacties

Hemelvaartsdag 2021: de tweede in coronatijd — 24 reacties

 1. Ik zou al heel blij zijn met een fietstochtje op Hemelvaartsdag maar de regen die hier op komt is, gooit voor de zoveelste keer roet in het eten.... Ik vind de laatste tijd het weer erger dan de corona :-(

  • Die heb ik juist omdat ik zo'n hekel aan fietsen heb Sjoerd : ) Die ebike maakt fietsen ietsje minder erg. En het is een milieuvriendelijker manier om boodschappen te doen.

  • Dat klopt Naomi. Ik ben geen fan van fietsen. De elektrische fiets maakt het minder vervelend, maar om nou te zeggen dat ik het Leuk vind. Niet echt... Fietsen is vooral nuttig.

 2. ha Nicole,

  jaaaa... wat was het een mooie heerlijke dag.
  Ik heb lekker gezwommen.
  Iemand had pannekoeken gebakken voor na afloop.
  Iedereen was vrolijk.
  De zon scheen...
  💚
  Heerlijk!

  Prettig weekend, Marlou

 3. Ik had helemaal niet door dat het Hemelvaart was. Ik doe dan ook niets met geloof of wat dan ook. Mijn dag zag eruit als veel andere dagen.

 4. Ik ben wel lekker een stukje gaan fietsen. En ik heb op het balkon zitten lezen. Eigenlijk was het een vrije dag zoals ik die ook vóór corona had. Niks mis mee. Nu nog een dagje werken (nou, ja... werken?) en dan heb ik wéér twee van die dagen. Heerlijk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder