Post-apocalyptische vibe bij Hema restaurant

Hema restaurant

Afgelopen woensdag had ik mijn Bevolkingsonderzoek naar borstkanker, en daarna ging ik gezellig koffie drinken bij de Hema met mijn jongste dochter.

Hema restaurant: post-apocalyptische vibe….

Ik was geloof ik bijna een half jaar niet meer in het Hema restaurant geweest, en toen ik er binnenliep zag het er een beetje raar en kaal uit. Dat kwam omdat bij vrijwel alle tafeltjes de stoeltjes waren weggehaald.

Eerlijk gezegd vond ik dat het hele restaurant een beetje een post-apocalyptische vibe had… Zo van:

‘Hier kwamen mensen vroeger om koffie te drinken. Heel lang geleden.’

Het was een aparte ervaring.

Ook was het er veel minder druk dan ‘vroeger’.

Leestips

N.B. De coronacheck was beneden bij de lift naar het restaurant.

Herken jij dat sommige plekken en gebouwen anders voelen dan voor corona?

Similar Posts

12 Comments

  1. Ja, bij onze Hema ook, maar daar hebben ze de tafels die niet gebruikt mogen worden versierd met kerstspullen. Dat oogt wat vriendelijker.

  2. Ik kom bijna nergens meer. De supermarkt is als vanouds, hoewel er minder in de schappen staat en iedereen weer gemaskerd is. Bij de patatzaak kwam ik al niet vaak, dus nu ook niet. Van buiten af gezien, is het er stil. Stoeltjes zijn leeg.

  3. Ik kom sowieso nooit in het Hema restaurant dus kan niet beoordelen maar ik herken wel wat je zegt, ik heb dat met een koffietentje waar ik vroeger veel kwam. De corona-indeling ziet er wat triest uit.

  4. Het valt niet te ontkennen dat er zaken gewijzigd zijn door corona. Maar meer ruimte vind ik prima. Alleen door dat te maken door alleen maar stoeltjes weg te halen maakt het ongezellig.

  5. Dat herken ik zeker, dat sommige plekken nu anders voelen. Ik heb dat bijvoorbeeld ook heel erg in een maar halfvolle kerk. Wel een fijne manier om jezelf te belonen na zo’n onderzoek.

  6. Ik kwam al nooit echt lunchen/ontbijten bij Hema, soms als we gezellig winkeltje nam ik er een kopje thee verder niet. Kan me voorstellen dat sommige winkels/eet tentjes niet meer dezelfde sfeer hebben van vroeger.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.