Reacties

Post-apocalyptische vibe bij Hema restaurant — 12 reacties

  1. Ik kom bijna nergens meer. De supermarkt is als vanouds, hoewel er minder in de schappen staat en iedereen weer gemaskerd is. Bij de patatzaak kwam ik al niet vaak, dus nu ook niet. Van buiten af gezien, is het er stil. Stoeltjes zijn leeg.

  2. Ik kom sowieso nooit in het Hema restaurant dus kan niet beoordelen maar ik herken wel wat je zegt, ik heb dat met een koffietentje waar ik vroeger veel kwam. De corona-indeling ziet er wat triest uit.

  3. Het valt niet te ontkennen dat er zaken gewijzigd zijn door corona. Maar meer ruimte vind ik prima. Alleen door dat te maken door alleen maar stoeltjes weg te halen maakt het ongezellig.

  4. Dat herken ik zeker, dat sommige plekken nu anders voelen. Ik heb dat bijvoorbeeld ook heel erg in een maar halfvolle kerk. Wel een fijne manier om jezelf te belonen na zo'n onderzoek.

  5. Ik kwam al nooit echt lunchen/ontbijten bij Hema, soms als we gezellig winkeltje nam ik er een kopje thee verder niet. Kan me voorstellen dat sommige winkels/eet tentjes niet meer dezelfde sfeer hebben van vroeger.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>