Reacties

Hema Moam — 8 reacties

  1. Ik ken het niet en heb er dus ook niks van. Ik ben ook meer van de simpele, lekkerzittende stoffen en kleding. Maar als er iets leuks tussen zit, wie weet....

  2. Ik heb best wel wat kledij uit de Hema omdat ik dat degelijke kledij vind, meestal lekker zittend en aan een 'goede' prijs. Momenteel draag ik er een broek van :-).

    • Ja, het is leuk dat jonge ontwerpers zo een kans krijgen! En het is natuurlijk ook wel leuk dat hoge kwaliteit kleding beschikbaar komt voor een wat vriendelijker prijs.

  3. Is de kwaliteit van de stoffen ‘rijker’? Ik heb de lichtblauwe wollen trui. Het is een dun garen van maar liefst 70 procent acryl en dat draagt niet zo prettig en 'knettert' vreselijk. Dan de pasvorm, het model valt klein en kort, de mouwen te krap. Ik kwam dus twee maten groter uit, eer mijn slanke armen er fatsoenlijk in pasten, maar waardoor het lijf eigenlijk weer te wijd is. De herentrui voor mijn man een ramp met mouwen die dan weer 30 cm te lang waren terwijl mijn man toch echt geen stompjes heeft.
    Maar ik houd wel erg van de stijl van moam en had graag de hand willen leggen op het donkergroene lange vest, maar dat snoepje was jammer genoeg heel snel uitverkocht.

    • Ik kocht een paar jaar terug rokjes bij de Hema. Toen hadden ze van die fijne jersey rokjes in A-lijn. Maar nu kan ik er niet meer slagen. Ik vind het niet leuk wat ze nu hebben.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>