Reacties

Ben jij op je Paasbest? — 12 reacties

 1. Volgens mij was het vroeger ook (voor kinderen) de verplichte overgang naar (nieuwe) 'zomer'-kleren. Onafhankelijk van de weersgesteldheid!
  En ik ben in mijn lekker-thuis-plunje :=)

 2. Niet echt. Ik heb een oude trui en joggingbroek aan. Ik ben de hele dag aan het rommelen, heb appelmoes ingemaakt en ik ga zo weer verder met het eea. Manlief werkt vandaag en voor ons is pasen een gewone dag. Dus geen feestdag ofzo.

  • Ik heb bijna alleen maar rommeldagen :-)
   Voor mij is het een uitzondering als ik afspraken buitenshuis heb. Dus vandaag weer lekker verder rommelen. Wat breiwerk afmaken, wasje doen, vanochtend met jongste zoon boven de boel gedaan...

 3. Niet 100% op mijn paasbest, maar normaal op zondag zou ik er veel 'erger' uit zien. Iets met de hele dag in een pyjama lopen. Vandaag heb ik me met het opstaan gelijk aangekleed, haren zaten in de krul door de knot van gisteren en heb een klein likje make-up op mijn gezicht gesmeerd.

 4. Wat een leuke foto! Nee, ik zie er niet op mn paasbest uit. Ik had vanmorgen een t shirt aangetrokken dit bleek echter best wel fris te zijn. Helemaal toen ik op zolder de was ging opvouwen. ( oud en niet geïsoleerd) Aan de waslijn hing een vest van manlief en voor het gemak heb ik dat maar aan getrokken. Heerlijk warm en groot. En als klein bonuspuntje het scheelde weer een vest opvouwen. ( oei slechte huisvrouw).

  Een hele fijne 2e Paasdag gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder