Ben jij op je Paasbest?

Op je paasbest zijn wil zeggen dat je er piekfijn uit ziet! Ooit was het namelijk de gewoonte om je met Pasen in het nieuw te steken.

Vorig jaar deed ik dat! Ik kwam deze foto tegen. Hij werd genomen met Pasen. Het was toen blijkbaar een stuk warmer buiten, dan nu.

Vandaag zie ik er helemaal niet op 'mijn paasbest' uit moet ik bekennen. Ik draag een hele fijne rok, maar er zitten gaten in. Het is mijn lievelingsrok, maar ik draag hem alleen thuis. Vanwege de gaten.

paasbest

Ben jij op je paasbest vandaag?

Similar Posts

12 Comments

 1. Ja best wel. Nu voor overdag heb ik gewoon leuke basic kleding aan, maar vanavond gaan we uit eten en trek ik een mooi jurkje aan :)

 2. Volgens mij was het vroeger ook (voor kinderen) de verplichte overgang naar (nieuwe) 'zomer'-kleren. Onafhankelijk van de weersgesteldheid!
  En ik ben in mijn lekker-thuis-plunje :=)

 3. Niet echt. Ik heb een oude trui en joggingbroek aan. Ik ben de hele dag aan het rommelen, heb appelmoes ingemaakt en ik ga zo weer verder met het eea. Manlief werkt vandaag en voor ons is pasen een gewone dag. Dus geen feestdag ofzo.

  1. Ik heb bijna alleen maar rommeldagen :-)
   Voor mij is het een uitzondering als ik afspraken buitenshuis heb. Dus vandaag weer lekker verder rommelen. Wat breiwerk afmaken, wasje doen, vanochtend met jongste zoon boven de boel gedaan...

 4. Niet 100% op mijn paasbest, maar normaal op zondag zou ik er veel 'erger' uit zien. Iets met de hele dag in een pyjama lopen. Vandaag heb ik me met het opstaan gelijk aangekleed, haren zaten in de krul door de knot van gisteren en heb een klein likje make-up op mijn gezicht gesmeerd.

 5. Wat een leuke foto! Nee, ik zie er niet op mn paasbest uit. Ik had vanmorgen een t shirt aangetrokken dit bleek echter best wel fris te zijn. Helemaal toen ik op zolder de was ging opvouwen. ( oud en niet geïsoleerd) Aan de waslijn hing een vest van manlief en voor het gemak heb ik dat maar aan getrokken. Heerlijk warm en groot. En als klein bonuspuntje het scheelde weer een vest opvouwen. ( oei slechte huisvrouw).

  Een hele fijne 2e Paasdag gewenst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.