Reacties

Heb jij een tuinhuisje? — 21 reacties

  1. Ja hier ook een tuinhuisje, maar alleen voor de tuinmeubelen oid, hij is best groot, met 2 ramen erin, en leuke bloembakken er voor.
    Hij stond er al in dat wij hier kwamen wonen.Hij moet hoognodig worden geschilderd,zo geen zin in;)
    Vind ideaal, ondanks de garage is dit toch lekker wat ruimte er bij.

  2. Wij hebben een blokhut in de tuin die is 4op8 meter en daar staan de fietsen en het buitenspeelgoed van de kleinkinderen in maar ook alle tuingerief en de twee parasols en aangezien mijn man altijd van alles kan maken staat er een staal draaibank in en een grote werkbank en andere machines we hebben ook aan de zijkant een terras gemaakt met afsluiting van de buren en het is daar heerlijk zitten uit de wind,ik had er ook graag een plekje in gehad maar hij heeft zoveel werk gerief dat er geen plaats meer was.

  3. Ja, we hebben een tuinhuisje naast ons huis. Van hout. Hadden de vorige bewoners gekocht. Daar is helaas geen kantoor van te maken :-). In onze tuin zelf is helaas geen plek voor een tuinhuisje.

  4. Wij hebben helaas geen tuinhuisje. Ik zou er best een willen en dan leuk inrichten. Wat ik ook best zou willen is zo'n houten overkapping. Het lijkt me prettig om als het dan heel warm is in de schaduw onder die overkapping zitten. Of als er een buitje valt kun je lekker buiten blijven zitten onder de overkapping en genieten van het geluid van de regen.

  5. Ik heb er geen maar de buren wel. Het is ongeveer 20 vierkante meter groot en werd zonder bouwvergunning neergezet. Achteraf mocht het blijven staan na betaling van een aanzienlijke boete. Meneer gebruikt het gebouwtje als kantoor en organiseert vanuit zijn tuin een schoonmaakbedrijf. Als in de zomer de deuren open staan genieten wij mee van zijn levendig telefoonverkeer. Er mag geen wateraansluiting komen noch een afvoer, dus voor toiletgebruik moet hij 25 m naar zijn huis lopen. Electriciteit in het woonhuis is doorgetrokken naar die hut en er is vloerverwarming. Behalve zijn kantoormeubels e.d. is er nog een zithoek en een biljarttafel en buiten hangt er een punch bag waarmee hij kan boxen. Oh, en hij en zijn vrouw gillen over en weer tussen huis en kantoor..... Een ware droomwens die in vervulling ging!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder