Heb jij een tuinhuisje?

tuinhuisje

Elke keer als ik ze zie staan bij de Karwei en de Gamma dan vind ik ze weer leuk: tuinhuisjes!

Tuinhuisje als mijn eigen kantoor…

Stiekem droom ik er van om van zo’n tuinhuisje mijn eigen kantoortje te maken. Gewoon bij ons achter in de tuin. En dan met rood-wit geblokte gordijntjes voor de ramen. En met zo’n kleine veranda waaraan ik dan geraniums hang…

Lees meer over tuinhuisjes op mijn blog Review eerst : ) Je vindt er bovendien tips waar je op kunt letten als je een tuinhuisje wilt kopen en aan welke prijs je moet denken.

Heb jij een tuinhuisje?

Similar Posts

21 Comments

 1. Ja hier ook een tuinhuisje, maar alleen voor de tuinmeubelen oid, hij is best groot, met 2 ramen erin, en leuke bloembakken er voor.
  Hij stond er al in dat wij hier kwamen wonen.Hij moet hoognodig worden geschilderd,zo geen zin in;)
  Vind ideaal, ondanks de garage is dit toch lekker wat ruimte er bij.

 2. Wij hebben een blokhut in de tuin die is 4op8 meter en daar staan de fietsen en het buitenspeelgoed van de kleinkinderen in maar ook alle tuingerief en de twee parasols en aangezien mijn man altijd van alles kan maken staat er een staal draaibank in en een grote werkbank en andere machines we hebben ook aan de zijkant een terras gemaakt met afsluiting van de buren en het is daar heerlijk zitten uit de wind,ik had er ook graag een plekje in gehad maar hij heeft zoveel werk gerief dat er geen plaats meer was.

 3. Helaas niet. Ik vind ze prachtig en zou er graag eentje willen. Alleen mogen we dat thuis niet zetten. Maar ach anders stak ik er toch maar rommel in. :D

 4. Wij hebben er inderdaad eentje. Een paar jaar geleden hebben we hem geverfd in van dat Zweedse grijs-blauw. Is erg mooi geworden, maar was wel een pokkeklus!

 5. Ja, we hebben een tuinhuisje naast ons huis. Van hout. Hadden de vorige bewoners gekocht. Daar is helaas geen kantoor van te maken :-). In onze tuin zelf is helaas geen plek voor een tuinhuisje.

 6. Wij hebben helaas geen tuinhuisje. Ik zou er best een willen en dan leuk inrichten. Wat ik ook best zou willen is zo’n houten overkapping. Het lijkt me prettig om als het dan heel warm is in de schaduw onder die overkapping zitten. Of als er een buitje valt kun je lekker buiten blijven zitten onder de overkapping en genieten van het geluid van de regen.

 7. Nee geen tuinhuisje.
  Al tevreden met mijn huis
  Genoeg te doen
  Tuin in als de zon er is onder mijn parasolletje
  Of er op uit met de fiets

 8. Ik heb er geen maar de buren wel. Het is ongeveer 20 vierkante meter groot en werd zonder bouwvergunning neergezet. Achteraf mocht het blijven staan na betaling van een aanzienlijke boete. Meneer gebruikt het gebouwtje als kantoor en organiseert vanuit zijn tuin een schoonmaakbedrijf. Als in de zomer de deuren open staan genieten wij mee van zijn levendig telefoonverkeer. Er mag geen wateraansluiting komen noch een afvoer, dus voor toiletgebruik moet hij 25 m naar zijn huis lopen. Electriciteit in het woonhuis is doorgetrokken naar die hut en er is vloerverwarming. Behalve zijn kantoormeubels e.d. is er nog een zithoek en een biljarttafel en buiten hangt er een punch bag waarmee hij kan boxen. Oh, en hij en zijn vrouw gillen over en weer tussen huis en kantoor….. Een ware droomwens die in vervulling ging!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.