Heb jij een emailabonnement op Huisvlijt?

Screen Shot 2018 05 22 at 12.49.24Heb jij een gratis emailabonnement op Huisvlijt?

Oftewel krijg je een mailtje, elke keer dat er een nieuwe post verschijnt op Huisvlijt?

Dan moet ik je helaas eventjes lastig vallen vanwege de AVG. Dat is een nieuwe privacywet die 25 mei aanstaande ingaat, waar menig blogger helemaal niet goed van wordt.

Ik moet van de AVG vragen of je wel echt een emailabonnement wilt.

Volgens die wet moet ik mensen die een emailabonnement hebben genomen op Huisvlijt een mailtje sturen om te vragen of ze dat abonnement wel echt willen. Zelf word ik ook voortdurend overspoeld met mailtjes van bedrijven die me verplicht op de hoogte stellen over hun privacyverklaring en abonnementen. De meeste gooi ik meteen in de prullenbak moet ik bekennen. Wie heeft de tijd en interesse om al die saaie verklaringen te lezen?! Ik niet. Vooral op interesse scoor ik een zware onvoldoende.

Ik probeer slim te zijn

Omdat mensen met een abonnement op Huisvlijt een mailtje krijgen telkens als Huisvlijt een nieuwe post heeft, leek het mij een slimme methode om gewoon met deze post te vragen of jullie het emailabonnement nog wel willen!

Zo nee, voel je dan vooral vrij om te klikken op de ‘unsubscribe’ button.

huisvlijt nieuwsbrief
Klik op ‘unsubscribe’ en je hebt geen gratis emailabonnement meer op Huisvlijt!

De nieuwsbrief van Huisvlijt wordt verstuurd met Jetpack.

Heb jij een abonnement op Huisvlijt en wil je ervan af? Schrijf je dan uit als je een mailtje over deze post krijgt, of zeg het in de comments hieronder.

Similar Posts

11 Comments

  1. Tuurlijk behouden! Je kunt hier toch alleen maar lid zijn als je echt zelf hebt geklikt op mail ontvangen? Ik lees je al járen en nog altijd graag.
    De nieuwsbrieven die webshops graag ongevraad versturen als je ooit iets hebt besteld…. kijk, dáárvan vind ik het prettig dat dat niet zomaar meer mag. Maar verder zijn die hoepels behoorlijk overdreven!

  2. Zoveel berichten die ik nu krijg van bedrijven en blogger en dat vind ik helemaal prima, we weten dat dit moet gebeuren en ik les het oor, geen probleem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.