Reacties

Heb je de boterham al achter de hals? — 14 reacties

  1. Haha, geweldig en goed van je dat je het toch begreep!

    Ik moest mijn dochter naar school brengen en na 17 km in een auto zonder airco, dreef ik...

    Nu regent het hier en zit ik lekker binnen met de deuren en ramen open...heerlijk!

  2. Heerlijk, haha. Ik moet zeggen dat ik niet zoveel heb met de warmte momenteel. Maar dat komt vast ook door mijn vochtpootjes, haha. Dus we doen lekker aan algehele rust!

  3. nee, eigenlijk niet. Ik moet zeggen dat ik er ook niet zo'n last van heb. Behalve wat warmte uitslag tussen mijn vingers. Ik ben maandag lekker wezen trainen al gutste het zweet van mijn lijf. En vanavond ga ik weer.

  4. Vooral rustig aan doen en me niet druk maken, haha dat doe ik met dt warme weer. Grappige zulke opmerkingen. Zou rond ik nog weleens met mijn mond vol tanden toen ik net in west-Friesland kwam wonen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder