Ernesto pan van de Lidl getest

Lidl koekenpan

Ik wilde graag een kleine koekenpan. Maar het viel nog helemaal niet mee om er eentje te vinden zeg! Het wonderlijke van het geval is namelijk dat veel van de kleinere koekenpannen niet geschikt zijn voor inductie. Heel irritant! Uiteindelijk vond ik er eentje bij de Lidl. Niet zo klein als ik eigenlijk wilde, maar goed genoeg.

Mijn ervaringen met de Ernesto koekenpan van de Lidl vind je op mijn review blog.

Lees ook mijn posts over de milieuvriendelijke Lidl green bag! en Universele deksel.

Waar heb jij jouw kleinste koekenpan vandaan?

Similar Posts

11 Comments

  1. Gekocht bij de Action. Was een set van drie koekenpannen en verschillende maten. Ze hebben een heel dikke bodem, zijn anti aanbak maar zonder die giftige stof. De pannen bevallen erg goed. Ze zijn geschikt voor inductie, maar ik gebruik ze op gas.

  2. Pfoe dat is een goede. Volgens mij hebben wij een kleine koekenpan van het merk Le Creuset en die is echt ideaal qua formaat.

  3. Wij hebben echt een hele kleine mini koekenpan van de action. Maar ik weet eigenlijk wel zeker dat die niet geschikt is voor inductie. dus jij gaat er niet veel aan hebben denk ik

  4. soms koop ik pannen bij de Wibra,bij de Action heb je hele kleine pannen,en ze zijn wel goed om lang te gebruiken,met een redelijke bodem.

  5. Ik heb je review gelezen en jammer dat de pan toch een beetje tegenvalt. Van de reclame zou je toch denken dat ie beter is, maar ja, dat is de kracht van reclame he :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.