Reacties

Halloween DIY — 22 reacties

 1. zelf geen Halloween versieringen, want geen kind meer thuis, maar wel een supergoed idee, zelf probeer ik steeds vaker dingen zelf te maken, al doe ik de ideeen vaak op bij de Action en Tuinland, heb al heel wat geld bespaard door dingen zelf te maken, het leuke is dat mijn dochter toen ze op zichzelf ging wonen vroeg of ze wat versieringen mee mocht nemen en of ik met kerst ook een leuk stukje voor haar wil maken.

 2. Wat leuk bedacht van je dochter met een mooi resultaat!
  Halloween daar heb ik niet zo veel mee en heb er dan geen versiering voor in huis.
  Wel zie ik op de game gerelateerde websites overal Horror Month ;)

  • Ik heb er zelf ook niet zo heel veel mee. En hier op het platteland wordt er helemaal niets aan gedaan. Maar door mijn jongste dochter heb ik Halloween raamstickers en pompoentjes met lichtjes in de boekenkast hangen. En ik heb dus dit bord : )

 3. Leuk!! Heel erg leuk. Wat is je dochter creatief. En grappig dat je dacht dat ze het bord bij de Action heeft gekocht. Dat kan ik me helemaal voorstellen. Ik ben zelf helemaal gek van Halloween. Lekker griezelen en naar themafeestjes toe (of zelf organiseren). Ja, leuk!

  • Ja, pas toen ze me de achterkant liet zien zag ik dat het zelfgemaakt was. Ik vind de letters ook zo goed gelukt. Verrassend dat je dat met lijm kunt bereiken!

  • Halloween is volgens mij wel bezig met een soort opkomst in Nederland. Elk jaar zie ik meer spullen in de winkels voor Halloween. Ik ben benieuwd of het uiteindelijk echt helemaal ingeburgerd raakt.

 4. Goh heel leuk gemaakt zeg. Zo zie je maar dat leuke dingen niet veel hoeven te kosten.
  Maar vaak heb je alleen even een creatief idee nodig. Iets wat ik totaal niet ben, creatief.

  Ik doe niks aan halloween. Ik vind het een leuk feest voor kinderen, maar dat vind ik carnaval ook.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder