|

Halloween DIY

halloweenIk ben zelf niet zo handig, maar mijn jongste dochter wel.

Dit leuke Halloween bord hing ineens in onze woonkamer. En ik dacht: ‘Oh die heeft ze zeker bij de Action gekocht. Leuk!’

Blijkt ze hem gewoon zelf gemaakt te hebben van karton! Op mijn verzoek heeft ze vertelt hoe je dit bord maakt. Hieronder vind je de uitleg!

Halloween DIY: nodig

 • Een stuk karton
 • Lijmpistool
 • Rode en gele verf om oranje te maken of gewoon oranje verf
 • Zwarte verf
 • Witte verf

Halloween DIY: stappen

Verf het karton zwart. Als het droog is verf je de spookjes er op. Vervolgens schrijf je met het lijmpistool de tekst op het bord. Als de lijm droog is verf je de lijmletters!

Welke Halloween versieringen heb jij hangen of staan?

Similar Posts

22 Comments

 1. zelf geen Halloween versieringen, want geen kind meer thuis, maar wel een supergoed idee, zelf probeer ik steeds vaker dingen zelf te maken, al doe ik de ideeen vaak op bij de Action en Tuinland, heb al heel wat geld bespaard door dingen zelf te maken, het leuke is dat mijn dochter toen ze op zichzelf ging wonen vroeg of ze wat versieringen mee mocht nemen en of ik met kerst ook een leuk stukje voor haar wil maken.

 2. Wat leuk bedacht van je dochter met een mooi resultaat!
  Halloween daar heb ik niet zo veel mee en heb er dan geen versiering voor in huis.
  Wel zie ik op de game gerelateerde websites overal Horror Month ;)

  1. Ik heb er zelf ook niet zo heel veel mee. En hier op het platteland wordt er helemaal niets aan gedaan. Maar door mijn jongste dochter heb ik Halloween raamstickers en pompoentjes met lichtjes in de boekenkast hangen. En ik heb dus dit bord : )

 3. Leuk!! Heel erg leuk. Wat is je dochter creatief. En grappig dat je dacht dat ze het bord bij de Action heeft gekocht. Dat kan ik me helemaal voorstellen. Ik ben zelf helemaal gek van Halloween. Lekker griezelen en naar themafeestjes toe (of zelf organiseren). Ja, leuk!

  1. Ja, pas toen ze me de achterkant liet zien zag ik dat het zelfgemaakt was. Ik vind de letters ook zo goed gelukt. Verrassend dat je dat met lijm kunt bereiken!

 4. Dat is eng opgedroogd ;-)
  Prachtige DIY en niet moeilijk en daar houd ik van!
  Wij doen niet aan Halloween. Maar jongste en ik hebben net wel hele enge chocolade gemaakt.
  Blogbericht volgt!

 5. Haha wat een top idee. Ik vind m erg leuk! Misschien lukt het me om mijn mannen er ook toe aan te zetten om met me te knutselen. Al ben ik zelf ook niet zo handig daarin.

  1. Halloween is volgens mij wel bezig met een soort opkomst in Nederland. Elk jaar zie ik meer spullen in de winkels voor Halloween. Ik ben benieuwd of het uiteindelijk echt helemaal ingeburgerd raakt.

 6. Goh heel leuk gemaakt zeg. Zo zie je maar dat leuke dingen niet veel hoeven te kosten.
  Maar vaak heb je alleen even een creatief idee nodig. Iets wat ik totaal niet ben, creatief.

  Ik doe niks aan halloween. Ik vind het een leuk feest voor kinderen, maar dat vind ik carnaval ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.