Grote, kleine leugens

grote kleine leugensHeb jij de film Bad Moms gekeken?

Persoonlijk vond ik hem enorm tegenvallen.

Maar als je houdt van verhalen over het dagelijks leven van moeders met kleine en schoolgaande kinderen, dan kan ik je van harte het boek Grote, kleine leugens aanbevelen. Al was het maar vanwege het grote psychologische inzicht in moeders dat schrijfster Liana Moriarty ten toon spreid!

Mijn review lees je op mijn blog over boeken.

Similar Posts

2 Comments

  1. Heb Bad Moms ook gezien (hele tijd terug) en vond’m best wel grappig. Geeft natuurlijk absoluut geen waarheidsgetrouw beeld over het moederschap maar dat was ook niet echt de bedoeling denk ik :)

    1. Dat denk ik ook niet, maar ik vond het allemaal zo enorm flauw. Echt jammer, want het had een leuke film kunnen zijn.

      Wel goed in het genre vind ik Motherhood met Uma Thurman.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.