Reacties

Groente sauzen van Food Fellows — 43 reacties

 1. Ik koop eigenlijk helemaal geen sausen meer en maak alles zelf, ik eet ontzettend veel groente en haal mijn idee van internet, want zelf verzinnen doe ik ook niet :) Ik ben benieuwd hoe ze je bevallen.

 2. Ik eet per dag 500 gr groente, kost me geen moeite.
  Sausjes gebruik ik niet, moet wel terug denken aan mijn moeder die maakte altijd een lawaai-sausje (maizena saus) voor over de bloemkool. Hans

  • Wauw wat een boel groente per dag Hans. Wat goed. Hoe doe je dat precies? Welke soort groente?

   En wat een grappige naam, een 'lawaai sausje'. Waarom heet dat zo?

  • Ik heb de ingrediënten even opgezocht Rachel. Dit zit er bijvoorbeeld in de verse pastasaus met groenten.
   Ingrediënten: 60% tomaat, 15% paprika, 9% wortel, 7% ui, tomatenpuree, aardappelzetmeel, zonnebloemolie, knoflook, natuurlijk aroma, johannesbroodpitmeel, basilicum, citroenzuur, laurier, oregano, peper.

 3. Dat is mooi dat ze het van geredde groentes maken. Zelf doe ik dat door de soep en krijg zo veel groentes binnen. Als je het later zelf wil namaken kijk je op de pot water erin zit en dan kom je ook een heel eind

 4. Prachtig dat dit bestaat. Al kan ik mij moeilijk voorstellen dat het lastig is om aan de aanbevolen 250 gram groente per dag te komen. Ik ben echt dol op eten en groenten nemen daar een belangrijke plaats in. Maar voor degenen die niet zo van de groente zijn en dat lastig vinden is dit natuurlijk een mooie uitkomst.

  • Dat is een goed punt Renata. Dat weet ik eigenlijk niet... Je kunt de sauzen op de website bestellen, dus misschien versturen ze ook wel naar België.

 5. Klinkt goed, al ben ik wel benieuwd wat er verder aan ingrediënten in zit, qua e-nummers en conserveringsmiddelen. Ik ben tegenwoordig erg 'van de kook' en ik merk dat ik sauzen en bumbu's bijna allemaal zelf maak. Vers dus en dan zonder extra toevoegingen erin. Dat gezegd hebbende ben ik soms wel een uurtje of 3 bezig met een recept uit een kookboek en op een doordeweekse dag is dat - met een 8-jarige die op tijd naar bed moet - niet altijd heel erg handig...

  • Hier een overzicht van de ingrediënten van de verse pastasaus met groenten.

   60% tomaat, 15% paprika, 9% wortel, 7% ui, tomatenpuree, aardappelzetmeel, zonnebloemolie, knoflook, natuurlijk aroma, johannesbroodpitmeel, basilicum, citroenzuur, laurier, oregano, peper.

 6. Oh ik ben heel benieuwd wat je van deze groente sauzen van Food Fellows gaat vinden. Laat je ons wel weten he?!
  Sinds enige tijd heb ik ook de groente wraps ontdekt. Super lekker.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder