Reacties

Gratis maaltijden op station Sloterdijk — 13 reacties

 1. Nee, eigenlijk niet! Vooral vanwege de prijs doen we dat eignelijk niet. Ik kan het niet helpen, maar ik zit bij zulke maaltijden dan altijd uit te rekenen hoeveel het zou kosten als ik de groentes zelf had gesneden ;)

  Wie is Hannah trouwens? Ben ik wel benieuwd naar nu ;)

  • Goede vraag! Dat vroeg ik me ook al af, dus ik heb het gegoogled. En volgens mij is Hannah alleen maar een naam, want op de Aviko site zag ik ook zakken met maaltijden van Lucas, Sophie en Thom.

 2. Spannend, ik duim mee!
  We kopen zo heel af en toe van die maaltijdpannetjes van de aviko, als ze in de bonus zijn. Vriend is er gek op, en ik vind het ook best lekker - en met korting zijn die gewoon betaalbaar in plaats van net aan de dure kant ;-)

  • Zamelen ze bij jullie geen plastic apart in? Dan hoef je het plastic niet in de afvalbak te doen en wordt het gewoon gerecycled. Ik heb dus juist liever plastic verpakkingen :-).

  • Ja het plastic wordt wel apart ingezameld maar het feit blijft dat plastic, ook al wordt het gerecycled, enorm slecht is voor het milieu. Ik probeer zo weinig mogelijk verpakte spullen te kopen.

  • Daar had ik dan weer niet echt bij stilgestaan. Recyclen leek me gewoon goed voor 't milieu. Zo leer je elke dag weer wat bij he;-)

 3. Er was een tijd dat ik leefde op kant en klaar maaltijden en zakjes gemengde sla.
  Toen ik nog jong was, de winkels nog om zes uur dicht gingen terwijl ik tot half zes werkte, en ik het geld nog kon laten stromen.

  Het ziet er leuk uit hoor zo´n pakketje, heel fleurig, maar voor de prijs van 1 maaltijd kan ik een zak aardappels kopen waar ik ruim een maand mee doe.

  Krijgen is natuurlijk wat anders.
  Daar ben ik altijd voor in. ;-)

 4. Ik zou zelf zulke pakketten nooit kopen, omdat ik een gezin heb met vier kinderen. Dan heb je er standaard minstens 2 van nodig om genoeg te hebben, en ben je dus dubbel zo duur uit. En ééntje is al duur genoeg!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>