Gratis boek bij de bibliotheek: klassieker Ik, Robot

Ik was vanochtend bij de bibliotheek en zag daar hele stapels gratis exemplaren van het boek I, Robot van Isaac Asimov liggen!

Dus als je nog op zoek bent naar een budgetvriendelijk/gratis Sinterklaas- of kerstcadeau, ren dan snel naar de bieb! Of als je kinderen hebt die boeken moeten lezen voor school. Want Ik, robot valt onder literatuur : )

I, robot

Nog goedkoper uit zijn? Als je lid bent van de bibliotheek kun je gratis eBooks lenen bij de online bibliotheek.

9 Responses to Gratis boek bij de bibliotheek: klassieker Ik, Robot

  1. Nou, nee. Ik, Robot valt niet onder literatuur 🙂 Maar … Asimov is (was, helaas) wel een klassieke science fiction schrijver, en natuurkundige ook nog. Dus goed onderbouwd. Maar … literatuur is het niet. Wel heel spannend! En 100% beter dan de film.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.