Reacties

Google is watching you! — 5 reacties

 1. Ja dat klinkt bekend, ik had het bij mijn zoektocht naar laarzen.
  Precies het model wat ik vele malen had bekeken kwam opdoemen naast het venster van NOStekst toen ik even de nieuwsberichten bekeek. Als ik via gmail iemand heb gemaild over bijvoorbeeld aardbeien, dan staan er advertenties in de rechterkolom met aardbeien in de hoofdrol.
  Ben er ook niet blij mee maar het is niet te omzeilen denk ik.

 2. Niet alles heeft te maken met google. Het kan ook zijn dat het te maken heeft met op surfgedrag gebaseerd adverteren. Je kan dit uitzetten op de volgende site:
  https://www.youronlinechoices.com/nl/uw-advertentie-voorkeuren

  Het uitzetten werkt nog niet goed (niet altijd verbinding met de bedrijven). Maar ik vind het erg fijn dat als een ander mijn pc gebruikt niet meteen ziet waar ik heb gesurft.

  Oh, en het geluid van je fem advertentie staat ineens bij mij ook aan. Windows XP met Firefox 7.0.1.

 3. Ik heb dit tegenwoordig ook steeds vaker en ik vind het niet prettig. Ik ben helemaal niet zo panisch over logische algoritmes enzo, maar steeds van die advertenties word ik echt schijtziek van. Omdat ik heel veel research doe voor artikelen, krijg ik de meest onnozele suggesties. Aan de andere keer misschien maar goed ook, dat maakt de verleiding tot kopen kleiner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder