Reacties

Google is watching me! Weet Google ook waar jij bent? — 18 reacties

  1. Yep daar ben ik een paar maanden geleden ook achter gekomen.
    Ik was mijn gsm verloren. Omdat ik op mijn gsm surf via mijn google-account kon ik op mijn pc zien waar mijn gsm overal geweest was. En je weet wat ze zeggen, eens het op internet staat, staat het er voor altijd. In mijn geval kwam het nu wel goed uit.

  2. Ik vond het beslist irritant worden. Dus heb ik het uitgezet, net als de locatie. Kan ik dus niet meer precies traceren waar een foto gemaakt is, maar daar valt mee te leven.

  3. Goed om dat te delen. De meeste mensen stellen helemaal niks in en laten alle standaard instellingen voor wat ze zijn. Het valt me op dat na elke windows update ook allerlei instelling zijn aangepast. Die moet ik dan weer terugzetten zoals ik dat wil.

    Ik internet op mijn thuiscomputer, dus google kan aan mijn IP nummer zien waar ik ben. De telefoon die meegaat onderweg heeft niks met google, maar wel met de zendmasten die telefoonsignalen doorgeven. Zelf kan ik niet terugzien waar ik ben geweest, maar er zijn ongetwijfeld instanties die dat wel kunnen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder