Goedzak van de Albert Heijn

goedzak

De wereld mag dan soms koud en kil lijken, zeker in deze donkere maanden, maar er is genoeg warmte en hartelijkheid te vinden.

Soms simpelweg bij de supermarkt.

Zo nam ik daar vandaag een zogenoemde Goedzak mee. Deze zak kun je vullen met leuk speelgoed, en daarna inleveren bij de Albert Heijn. En vervolgens komt dat speelgoed terecht bij kinderen die het minder goed hebben!

Sinterklaas initiatieven voor minder bedeelden

En er zijn nog meer van dit soort initiatieven!

Zie ook: sponsorloop.

Weet jij nog een goed initiatief? Geef het door in de comments!

Similar Posts

12 Comments

 1. Goed dat je hier aandacht aan besteed!!
  Het speelgoed van de goedzak actie gaat in veel gevallen naar de Speelgoedbanken op dit moment.

  In Wageningen komt bij de Speelgoedbank bijvoorbeeld van negen Albert Heijn vestigingen het speelgoed van de goedzak actie binnen.

 2. Zeker een goed initiatief.
  Nu we gaan verhuizen en ik opruiming doe, heb ik ook al besloten even zo’n zak te halen.
  We hebben nog mooie spellen, boekjes en baby speelgoed.

 3. Hopelijk is deze actie nog wel even. Wij hebben zo ontzettend veel speelgoed dat in die zak mag! Anders breng ik het wel naar de speelgoedbank, maar dit is wel heel makkelijk natuurlijk :-)

  We hebben ook ooit zo’n actie op mijn werk gehad, ideaal. Toen heb ik heerlijk opgeruimd en drie dozen overgeladen.

 4. Onze Appie heeft nog geen goed doel voor ogen. Het was de bedoeling dat het naar de Voedselbank/Speelgoedbank zou gaan, maar die willen het speelgoed niet?????Gelukkig gaat er bij ons veel naar Roemenie. Elk jaar gaat er een vrachtwagen van een goede doelen organisatie richting een dorp in Roemenie waar de mensen erg blij zijn met kleding en speelgoed. Ik geef daar graag spullen aan mee.

  1. Kennelijk. Was vorig jaar ook rond deze periode van het jaar. Of ze zijn te kieskeurig. De kringloopwinkel hier weigert de laaste tijd ook spullen die er nog prima uit zien maar de laatste trends niet volgen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.