Goedkope Swiffer doekjes

goedkope Swiffer doekjes

In het zomernummer van Genoeg kwam ik een handige tip tegen over goedkope Swiffer doekjes!

Goedkoop Swiffer doekje

Is je Swiffer doekje kapot of vies? Gebruik dan een oude panty! Een panty wordt namelijk statisch door wrijving. En daarna gooi je hem gewoon weg! Dit kan natuurlijk ook met een namaak swiffer!

Goedkope Swiffer doekjes

Bij AH betaal je 5,99 voor een pak met 18 Swifferdoekjes. Bij Jumbo betaal je voor een doos met 34 doekjes 10,29. De grootverpakking bij Jumbo is dus goedkoper dan de versie van AH.

Swiffer doekjes Action

Bij de Action koop je een pak met 24 Swiffer doekjes voor 4,49.

Alternatief Swiffer doekjes

Behalve een oude panty kun je ook gewoon een huismerk als alternatief voor Swiffer doekjes gebruiken. AH Stof wisdoekjes kosten maar 99 cent en dan heb je maar liefst 20 doekjes!

goedkope Swiffer doekjes

Wat is er zo bijzonder aan Swiffer doekjes?!

Swiffer doekjes hebben een soort magische eigenschap: ze zijn ontworpen stof, vuil, haren en allergenen effectief vast te houden. Dat doen ze door hun elektrostatische eigenschappen! Daardoor kunnen ze kleine deeltjes aantrekken en vasthouden, in plaats van ze simpelweg te verplaatsen.

Dat maakt ze veel beter dan bijvoorbeeld een plumeau.

Goedkope Swiffer doekjes samenvattend

Betaal nooit het volle pond voor Swiffer doekjes! Een huismerk is veel voordeliger en als je toch het echte merk wilt: kijk dan eens bij de Action en houd aanbiedingen in de gaten.

Lees ook mijn post over Gierige Gerda en haar idee van bodemprijzen.

Heb jij een Swiffer of nepversie?

Similar Posts

3 Comments

  1. Ik heb ooit zo’n swifferdoekjes systeem in huis gehaald. Nooi meer, wat een gedoe is dat.die houder is een slap geval.

    Ik heb wasbare microvezeldoekjes.
    Wil ik glanzen dan spuit ik meubelwas van Act ion op hetdoekje. Stof blijft langer weg. Minder statisch.

    1. Ik moet zeggen dat het systeem mij ook tegenviel. Het was ook veel kleiner en smaller dan ik had gedacht. Op de reclame leek het een flinke dweil. Maar hij is best heel smal.

  2. Ik gebruik deze doekjes helemaal niet. Voor de vloer gebruik ik mijn stofzuiger en een ‘ouderwetse’ dweil en stof op meubels neem ik af met een vochtige doek. Bevalt mij prima.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.