Reacties

Goedkoop in de supermarkt — 12 reacties

 1. Ik heb wekelijks een bestelling bij een bio-internet-boer. De eerste weken van het jaar kan ik deels met mijn punten en deels met geld een groentepakket voor de voedselbank bestellen. Dat is omgekeerd,maar nodig door de bespaar acties van supermarkten

 2. Ik kocht bij AH vaak producten 'van de dag' met de 35% korting sticker, maar tegenwoordig zitten die stickers er niet meer op helaas. Dan pak ik dus iets wat meer naar achteren ligt en langer houdbaar is. Dat ze die pakketten hebben, wist ik nog niet. Inderdaad een leuke besparing, maar je moet dan toch 'snel eten' en in mijn eentje krijg ik dat nooit op tijd op.

 3. Ik vind het heel dubbel, want in het verleden gingen die producten naar de voedselbank. En nu scoort iedereen, en vooral de mensen met een wat ruimere portemonnee deze pakketten. (handiger met de computer, flexibeler werktijden om zo'n pakket ook te kunnen ophalen)
  In de voedselketen zit maar weinig verspilling tot aan de consument, de grote verspiller is de consument zelf.
  Te veel inkopen, restjes niet verwerken, producten te lang laten liggen, of producten die alleen een tht hebben (wat een kwaliteitsaanduiding is een geen veiligheidsaanduiding) al voor of net over de datum weggooien.

 4. Begin er niet aan, moet er 10 km voor rijden en dat is het me niet waard. Koop wel eens wat met 35% korting als ik het direct kan gebruiken.
  Gr Roos

 5. Vanochtend een 'verspil-me-niet' tas gekocht bij Lidl. Het volgende zat erin: 3 bananen, 1 granaatappel, 1 kg culinaire aardappeltjes, 1 pot met n basilicumplant, 250 gram haricots verts, en 3 biologische paprika's. En dat alles voor slechts € 3,-
  Het ziet er nog fris uit, en kan zeker nog een week mee. Ik ben er blij mee...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder